VN Australije 08.-10.04.2022.
- BreadandButter
Wilijams uzeo bod, ne mogu da verujem 
- apricotspree
U Ferariju fali Sainz da se konsoliduje, RB fali pozudanost, Mecki brzina, svakome nesto
i to drzi sampionat otvorenim, niko nece pobeci sa bodovima dok se timovi ne konsoliduju
- BreadandButter
Haha dobro da nije te Honde ne bi uzeli prosle godine. Al ove definitivno nesto ne stima, bas me zanima sta bi, al na snimku se samo ugasio, kontam da ce morati da menja. Meklaren, da, valjda nije samo zbog specificne staze nego su malo dosli sebi.Zoran84 wrote: Sun Apr 10, 2022 6:42 am Mcl u poenima sa oba automobila.I to solidnim poenima.Rasel prvi podijum u karijeri.Ferari odlican,a RB je hteo Hondu,eto je Honda![]()
Još se nadate?apricotspree wrote: Sun Apr 10, 2022 6:39 am U Ferariju fali Sainz da se konsoliduje, RB fali pozudanost, Mecki brzina, svakome nestoi to drzi sampionat otvorenim, niko nece pobeci sa bodovima dok se timovi ne konsoliduju
- apricotspree
Mislim da je Seb svoje odbrojao, bez obzira koliko je auto los, nije najlosiji na gridu. Ubedjen sam da mu je ovo poslednja sezona. Imao je dve ekskurzije ovaj vikend, odlazi siroko, stiska gas, gubi zadnji deo. Kod njega je uvek zadnji deo problem od 2014. sezone se vrti u krug. Od kada je nestala magija produvanov difuzira, nestao je i on.
Za razliku od njega, Alonso klasa, vozi kao mladic. Nema srece, ali brzina je tu i to ozbiljna brzina.
Za razliku od njega, Alonso klasa, vozi kao mladic. Nema srece, ali brzina je tu i to ozbiljna brzina.
- BreadandButter
Fun fact, kad je Perez pitao "Are you still awake?" obracao se gledaocima 

- Interceptor
Alonsu samo dobar i pouzdan bolid treba i Rezultati su neminovni. A što se Rasela tiče mislim da mu ovo nije prvi podium.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Kako se uzme,ja bi rekao da nije bilo neceg drugogBreadandButter wrote: Sun Apr 10, 2022 6:45 amHaha dobro da nije te Honde ne bi uzeli prosle godine. Al ove definitivno nesto ne stima, bas me zanima sta bi, al na snimku se samo ugasio, kontam da ce morati da menja. Meklaren, da, valjda nije samo zbog specificne staze nego su malo dosli sebi.Zoran84 wrote: Sun Apr 10, 2022 6:42 am Mcl u poenima sa oba automobila.I to solidnim poenima.Rasel prvi podijum u karijeri.Ferari odlican,a RB je hteo Hondu,eto je Honda![]()
Sto se tice Mcl-a,mislim da ce biti varijacija od staze do staze jos neko vreme.Kasni razvoj,ali svakako pomak.Treba se popeti uz liticu,nastalu izmedju dva testa u pred sezoni.
I seti se sada,mnogi su ovde napadala Rasela,iz njima znanih razloga.Sasvim korektan,Mecka je takva kakva je.