I ako je ubrzana, ovo je i dalje DF staza. 1. a naročito sektor 3 su čisti DF sektori. Ferrari i RB su skoro pa egal u simulacijama. Ferrari je možda malo brži, ali ne znatno. Sacekajmo i T3, biće ovdje još montiranja...
Pa Ferraristi, dajte malo optimizma... pogotovo "gjoko"... stizu nadogradnje sljedeću trku, ja sam optimista. Mislim da nas ovdje RB nece tako lako pobjediti. A i da pobjedi, opet smo prvi, a stizu već pomenuta unapredjenja.
Forza!!!
VN Australije 08.-10.04.2022.
Као што рекох мечка за цео круг на трци за СФ и РБ...пиање је само ко ће победити, СФ је тренутно за нијасну бржи, али има више СП од РБ...биће ово још једна добра трка измешу овог двојца...
Мерцедес, пропаст жива...мислим да су они дигли руке од ове сезоне...јер не знају где и шта да поправе на том ауту..Ако ништа друго утеха је да је коначно мекларен малко прорадио са тим мерцедесовим мотором...
Мерцедес, пропаст жива...мислим да су они дигли руке од ове сезоне...јер не знају где и шта да поправе на том ауту..Ако ништа друго утеха је да је коначно мекларен малко прорадио са тим мерцедесовим мотором...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
- apricotspree
Ma gde odustali od sezone, sta ti je, jedva da je i pocela 
Promene,nista specijalno na stazi,jedino mi se svidja ona na kraju pravca posle drugog sektora ostrije,drs 4 zone potpuno bzv,krug brzi,nekada su obrtali iste kok 1.33 mika i sumi,pa je bilo isto 58 krugova sada 1,18 pa opet 58 krugova 
Sto se tice poretka za vrh znamo,a Alpina moze biti 3 tim sa ovim novim bodom tako deluje danas,mecka se bas muci,mclaren se vraca i oni ce biti tu uskoro u borbi sigurno!
Sto se tice poretka za vrh znamo,a Alpina moze biti 3 tim sa ovim novim bodom tako deluje danas,mecka se bas muci,mclaren se vraca i oni ce biti tu uskoro u borbi sigurno!
ja sam optimista, ali neznam zašto povlače ovakve poteze. Od Španije ide motor na ,,ful power,, i to sa PU-2!!!!!Nelinjo wrote: Fri Apr 08, 2022 8:31 am I ako je ubrzana, ovo je i dalje DF staza. 1. a naročito sektor 3 su čisti DF sektori. Ferrari i RB su skoro pa egal u simulacijama. Ferrari je možda malo brži, ali ne znatno. Sacekajmo i T3, biće ovdje još montiranja...
Pa Ferraristi, dajte malo optimizma... pogotovo "gjoko"... stizu nadogradnje sljedeću trku, ja sam optimista. Mislim da nas ovdje RB nece tako lako pobjediti. A i da pobjedi, opet smo prvi, a stizu već pomenuta unapredjenja.
Forza!!!
A zašto ne pre toga? i zađto se ide sa max df kada nema potrebe od toga? Može se malo oduzeti df i eto fantastičan bolid
Neki razmišljaju(optimistički) da Ferari mora malo da kenja, jer se boji da ako pokaže svu silu, da će proraditi ,,fabrika senzora,,
Vjerovatno da ovaj motor ima neke nedostatke koje su primjecene kod ostali korisnika.gjoko-mkd wrote: Fri Apr 08, 2022 2:30 pmja sam optimista, ali neznam zašto povlače ovakve poteze. Od Španije ide motor na ,,ful power,, i to sa PU-2!!!!!Nelinjo wrote: Fri Apr 08, 2022 8:31 am I ako je ubrzana, ovo je i dalje DF staza. 1. a naročito sektor 3 su čisti DF sektori. Ferrari i RB su skoro pa egal u simulacijama. Ferrari je možda malo brži, ali ne znatno. Sacekajmo i T3, biće ovdje još montiranja...
Forza!!!
A zašto ne pre toga? i zađto se ide sa max df kada nema potrebe od toga? Može se malo oduzeti df i eto fantastičan bolid
Neki razmišljaju(optimistički) da Ferari mora malo da kenja, jer se boji da ako pokaže svu silu, da će proraditi ,,fabrika senzora,,
Što se tiče DFa i Max brzine... pa valjda oni bolje znaju sa čim raspolazu i sta rade...
Po meni je njihov najveći problem poskakivanje kojeg se još nisu u potpunosti rijesili. Mislim da znaju šta rade... a motor... kad god da ga odvrnu biće od koristi... sezona je duga, treba neki metak ostaviti i za finish...