Prosle sezone su Niris i Perez dobili isto 5s kazne za identicnu situaciju kao i Hamilton 2020 protiv Albona. Sasvim zasluzeno, imao je dovoljno mesta mesta.Rodoljub wrote: Sun Jul 10, 2022 1:24 pmnismo se razumeli, video sam incident, nego nije mli jasno zašto... smotan volan, gazi ivičnjak, nijee ga sekao, Perez dodaje gas i kači ga zadnjim točkom... po mom skromnom mišljenju trkački incident...
VN AUSTRIJE 08.-10.07.2022.
Sta li ti gledas kad ne vidis koliko je Alonso imao mehanickih problema sa bolidom.djdragan wrote: Sun Jul 10, 2022 7:30 amTo uopste nije nemoguce. Izgleda da su svi zaboravili ko je prosle sezone bio bolje plasiran.CAT wrote: Sun Jul 10, 2022 7:12 am Nego šta ćemo ako danas Sainc pobedi i u generalnom bude ispred Leklera??¿??
Ćete onda da pričate kako Lekler treba ubuduće da pomaže i da se sklanja Saincu
Ko kaze da ne bi bila bolja situacija da Ferari igra na Sajnca?
Sajnc sporije ulazi u sezonu ali je posle puno konstantniji. I Perez ima slicnu osobinu.
Prosle godine kada je isplivalo da su u Ferariju puno zadovoljniji Sajncom u smislu razvoja i povratnih informacija o autu nije bila bas prijatna atmosfera.
Ovde se mnogo pricaju bajke.
Ne mogu vise da slusam o hvalospevima o Alonsu. Prvo on sam o sebi pravi hvalospeve a onda i dosta ljudi.
A on gubi bodovno od Ocona. E, od Ocona gubi...
Dzaba njemu kada ponekad odveze dobre kvalifikacije a u nedelju kada se dele bodovi bunar.
- Interceptor
Nije se ni branio Max.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- Interceptor
Danas su sudije baš darežljivi sa kaznama...
- Interceptor
A baš sam čekao da vidim dali će Max i Sainca tako pustiti