Nego šta ćemo ako danas Sainc pobedi i u generalnom bude ispred Leklera??¿??
Ćete onda da pričate kako Lekler treba ubuduće da pomaže i da se sklanja Saincu
VN AUSTRIJE 08.-10.07.2022.
Koliko dvojnih standarda ovde to je neverovatno.
Ako propusta, drugi je vozac ali bi sa druge strane trebalo i da se bori.
Ako se bori, nije svestan da je drugi vozac i treba da propusti.
A onda kada su neki drugi vozaci u pitanju onda je sve obrnuto... Neverovatno.
Sto se mene tice ja izuzetno cenim ako je u Ferariju zaista kako kazu i da sme da se trkaju vozaci medjusobno.
Samo treba biti strog i reci da ni slucajno neko ne sme da izazove kontakt i izbaci drugog, to ludilo se ne sme dozvoliti izmedju vozaca istog tima. Ovo kazem iz razloga sto Lekler prosto to ne zasluzuje. Pokazao je da je ljiga iako izigrava dobrog decka. Pokazao je da je katastrofa po kisi. Pokazao je da nema pojma o strategiji i nije uopste svestan situacije na stazi i slepo veruje timu. Dosta vozaca bolje percipiraju stvari i Sajnc je jedan od njih. Lekler od pocetka namesta auto za jedan brzi krug, skuplja pol pozicije koje retko kada pretvori u pobede. Reci kako su bodovno tu negde jer je Lekler ima pehove je glupo jer je i Sajnc imao pehove.
Porediti taj odnos sa odnosom Ham Botas je neozbiljno. Hamilton je prosto brzi i konstantniji vozac. Bundeva ko budeva, ponekad odveze dobro i to verovatno iz razloga sto timski kolega odveze losije pa tako ispadne. To pokazuje i ove godine. Na pocetku bio bolji a sada je totalni pocetnik tu negde po performansama sa njim, Do kraja sezone moguce da pocetnik pocne i da ga redovno dobija.
Sto se mene tice ja izuzetno cenim ako je u Ferariju zaista kako kazu i da sme da se trkaju vozaci medjusobno.
Samo treba biti strog i reci da ni slucajno neko ne sme da izazove kontakt i izbaci drugog, to ludilo se ne sme dozvoliti izmedju vozaca istog tima. Ovo kazem iz razloga sto Lekler prosto to ne zasluzuje. Pokazao je da je ljiga iako izigrava dobrog decka. Pokazao je da je katastrofa po kisi. Pokazao je da nema pojma o strategiji i nije uopste svestan situacije na stazi i slepo veruje timu. Dosta vozaca bolje percipiraju stvari i Sajnc je jedan od njih. Lekler od pocetka namesta auto za jedan brzi krug, skuplja pol pozicije koje retko kada pretvori u pobede. Reci kako su bodovno tu negde jer je Lekler ima pehove je glupo jer je i Sajnc imao pehove.
Porediti taj odnos sa odnosom Ham Botas je neozbiljno. Hamilton je prosto brzi i konstantniji vozac. Bundeva ko budeva, ponekad odveze dobro i to verovatno iz razloga sto timski kolega odveze losije pa tako ispadne. To pokazuje i ove godine. Na pocetku bio bolji a sada je totalni pocetnik tu negde po performansama sa njim, Do kraja sezone moguce da pocetnik pocne i da ga redovno dobija.
To uopste nije nemoguce. Izgleda da su svi zaboravili ko je prosle sezone bio bolje plasiran.CAT wrote: Sun Jul 10, 2022 7:12 am Nego šta ćemo ako danas Sainc pobedi i u generalnom bude ispred Leklera??¿??
Ko kaze da ne bi bila bolja situacija da Ferari igra na Sajnca?
Sajnc sporije ulazi u sezonu ali je posle puno konstantniji. I Perez ima slicnu osobinu.
Prosle godine kada je isplivalo da su u Ferariju puno zadovoljniji Sajncom u smislu razvoja i povratnih informacija o autu nije bila bas prijatna atmosfera.
Ovde se mnogo pricaju bajke.
Ne mogu vise da slusam o hvalospevima o Alonsu. Prvo on sam o sebi pravi hvalospeve a onda i dosta ljudi.
A on gubi bodovno od Ocona. E, od Ocona gubi...
Dzaba njemu kada ponekad odveze dobre kvalifikacije a u nedelju kada se dele bodovi bunar.
+1djdragan wrote: Sun Jul 10, 2022 7:20 am Koliko dvojnih standarda ovde to je neverovatno.
- Interceptor
Glupa i bespotrebna je sa perspektive borbe za titulu kako tima tako i vozača. Ne kažem da nije bilo lepo ali tako se ne juri titula pogotovo za tim. Koliko god se nadali ravnopravnosti Sainc je no.2 u Ferariju iako se to baš tako ne pokazuje ali kad bude trebalo stići će jasna naredjenja u to ne sumnjajte.CAT wrote: Sun Jul 10, 2022 7:10 am Ne vidim sto je bila glupa borba.Navijači su imali prilike da vide lepu borbu sponzori Ferrarija su isto imali svojih 5 minuta.
Ne možeš više da slušaš hvalospeve o Alonsu?djdragan wrote: Sun Jul 10, 2022 7:30 amTo uopste nije nemoguce. Izgleda da su svi zaboravili ko je prosle sezone bio bolje plasiran.CAT wrote: Sun Jul 10, 2022 7:12 am Nego šta ćemo ako danas Sainc pobedi i u generalnom bude ispred Leklera??¿??
Ko kaze da ne bi bila bolja situacija da Ferari igra na Sajnca?
Sajnc sporije ulazi u sezonu ali je posle puno konstantniji. I Perez ima slicnu osobinu.
Prosle godine kada je isplivalo da su u Ferariju puno zadovoljniji Sajncom u smislu razvoja i povratnih informacija o autu nije bila bas prijatna atmosfera.
Ovde se mnogo pricaju bajke.
Ne mogu vise da slusam o hvalospevima o Alonsu. Prvo on sam o sebi pravi hvalospeve a onda i dosta ljudi.
A on gubi bodovno od Ocona. E, od Ocona gubi...
Dzaba njemu kada ponekad odveze dobre kvalifikacije a u nedelju kada se dele bodovi bunar.
Žao mi je, moraćeš.