VN Australije 08.-10.04.2022.
- Renault Terminator
Ako je zveknula hidraulika kod Alonsa,onda možda neće "izgubiti" 10 poziciju.

- apricotspree
Vilijamsu treba udeliti poseban budzet pod nazivom ''za Latifija'' iz kog ce se pokrivati njegove vratolomije 
Ma, Alonso sutra lagano top 5 ako krene sa 10, pod uslovom da bude cista trka. Sainz takodje.
Ma, Alonso sutra lagano top 5 ako krene sa 10, pod uslovom da bude cista trka. Sainz takodje.
- Renault Terminator
Možda...i ako opet nešto ne rikne na autu.apricotspree wrote: Sat Apr 09, 2022 7:55 am Vilijamsu treba udeliti poseban budzet pod nazivom ''za Latifija'' iz kog ce se pokrivati njegove vratolomije

- Interceptor
Pa sad ako sve bude u redu kombinacija Alonso-Alpina stvarno daje rezultate jedino je pitanje pouzdanosti.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- Renault Terminator
Neka žrtvuju pouzdanost sada..u narednih nekoliko trko koliko već...ako će to donijeti brzinu i bolje performanse.Sve u svemu ja sam jako zadovoljan autom,pa taj auto dere Mercedes jbt.

- Interceptor
Mercedes deluje izgubljeno skroz i izgleda da ni oni pojma nemaju odakle da krenu sa modifikacijama. Za Alonsa mi je stvarno krivo što je tako završio kvalifikacije jer bilo je tu potencijala za prve redove ali ako ovo znači da će se problem rešiti onda bolje da je otkazalo u kvalifikacijama nego u trci.