https://pole-position.rs/stella-prokome ... -madarske/

Naravno da su odlični vozači, ako nisi primetio moj plan je da se rešimo Maxa i dovedemo PiastriaCAT wrote: Mon Jul 22, 2024 11:09 am Čim nekondrugi pobedi odma.imaju najbolji bolid.Kad Max pobeđuje onda je to do vozača
Ja bi rekao da u i Noris i Piastri vozači možda je do njih ma neeeee samo Max može da sa slabijim bolidom osvaja pobede ostali paceri imaju daleko jače mašine iza sebe![]()

Ne vidim Mcl.kao favorite ni za jednu titulu.Rbu jedini problem ako ševofi igraju neke igrice da bi se rešili nekog pa onda ovako loši rezultati.Ne shvatljivo mi je da Pereza nema.nigde i da to nikom u RBu ne smeta.Jaguar F1 wrote: Mon Jul 22, 2024 12:39 pmNaravno da su odlični vozači, ako nisi primetio moj plan je da se rešimo Maxa i dovedemo PiastriaCAT wrote: Mon Jul 22, 2024 11:09 am Čim nekondrugi pobedi odma.imaju najbolji bolid.Kad Max pobeđuje onda je to do vozača
Ja bi rekao da u i Noris i Piastri vozači možda je do njih ma neeeee samo Max može da sa slabijim bolidom osvaja pobede ostali paceri imaju daleko jače mašine iza sebe![]()
Ali ako misliš da Macca nije najbolji bolid na gridu onda si u zabludi.
I baš iz tog razloga, najbolji bolid + dva odlična vozača, tvrdim da su najveći favoriti za obe titule.
Trkanje nije bilo zabranjeno od pocetka trke. Zasto Lando nije stigao i prestigao ako je bio bolji i brzi?Dzoni wrote: Mon Jul 22, 2024 5:46 am Postojalo je jednostavno rešenje sa problem Lando-Piastri: javiš obojici da je počelo međusobno trkanje i da Piastri ima 5 krugova da smanji razliku.
Jeste rizik, ali ne kao direktno trkanje na nož. Pa ako Piastri može da priđe, zaslužio je da mu se vrati prvo mesto.