https://pole-position.rs/verstappen-ima ... -i-u-trci/

Zašto da mi bude žao Landa.Što je sam usrao start.Po čemu je trebalo da ide prvi u box.Piastri vozio odlični bolje od Landa i tim ga zezne sa strategijom .Čak ga drže dva kruga više napolju od Landa.Dosta nespretno od strane Mclarena uopšte im ovo nije trebalo.Neko će da pomisli da mu je poklonjena pobeda al Piastri bolji vozač danas od Landamaverick wrote: Sun Jul 21, 2024 2:52 pm Максу је свако крив за све што му се деси....
Јбг. оде раскол у мекларену....жао ми Ланда, није заслужио да врати позицију, једноставно Пијастри није има темпо на крају за победу, плус Ландо јури Макса, а овај је далеко иза те борбе..стварно ми тимови нису јасни у оваквим ситуацијама...браво и за Луиса, добро се бранио од Много бржег Макса
+1CAT wrote: Sun Jul 21, 2024 4:57 pmZašto da mi bude žao Landa.Što je sam usrao start.Po čemu je trebalo da ide prvi u box.Piastri vozio odlični bolje od Landa i tim ga zezne sa strategijom .Čak ga drže dva kruga više napolju od Landa.Dosta nespretno od strane Mclarena uopšte im ovo nije trebalo.Neko će da pomisli da mu je poklonjena pobeda al Piastri bolji vozač danas od Landamaverick wrote: Sun Jul 21, 2024 2:52 pm Максу је свако крив за све што му се деси....
Јбг. оде раскол у мекларену....жао ми Ланда, није заслужио да врати позицију, једноставно Пијастри није има темпо на крају за победу, плус Ландо јури Макса, а овај је далеко иза те борбе..стварно ми тимови нису јасни у оваквим ситуацијама...браво и за Луиса, добро се бранио од Много бржег Макса

Zašto je bionlošiji zato što ga je tim zeznuo i rekao mu da mu Lando nije pretnja i da ćo on da bude prvi.Šta je trebao fa radi fa juri Landa da uzme nešto što je njegovo..Drugo znaš kad bi ga Lando obišao da je Piastri išao prvi u boks nikaddddd.maverick wrote: Sun Jul 21, 2024 5:25 pm Колико год је Пијастри био бољи на старту и у почетку трлжке, толико је пред крај био лошији. Ландо би га претекао и да је први ишао у бокс у тој последњој замени гума.
Једноставно није могао да се приближи Ланду, лак је и губио време и то доста по кругу...
Ако је тим направио грешку, шта има Ландо да испашта због грешке тима да прво не позове Пијастрија, онда нека тим сноси последице, а не возач који је ни крив ни дужан први ишао у бокс, њиховом кривицом...овако су испали нипта мање лошији од Ферарија и шумахера, са тимским наређењима...