Dok su svi ostali šefovi na gridu nevini kao male maceCAT wrote: Tue Jun 25, 2024 7:03 am Samo još ovi što vode Alpine budu dovoljno glupi pa prihvate savet da varaju ili fa se neki vozač mamerno zakuca u protivnika da bi došli do pobede![]()
F1 Vesti - Diskusija
- Renault Terminator

Da dok se ne dokaže drugačije.Za dotičnog je dokazano da je najveći prevarant u istoriji F1 .Za sadRenault Terminator wrote: Tue Jun 25, 2024 9:51 amDok su svi ostali šefovi na gridu nevini kao male maceCAT wrote: Tue Jun 25, 2024 7:03 am Samo još ovi što vode Alpine budu dovoljno glupi pa prihvate savet da varaju ili fa se neki vozač mamerno zakuca u protivnika da bi došli do pobede![]()
...
- Renault Terminator
"Da dok se ne dokaže drugačije."CAT wrote: Tue Jun 25, 2024 10:44 amDa dok se ne dokaže drugačije.Za dotičnog je dokazano da je najveći prevarant u istoriji F1 .Za sadRenault Terminator wrote: Tue Jun 25, 2024 9:51 amDok su svi ostali šefovi na gridu nevini kao male maceCAT wrote: Tue Jun 25, 2024 7:03 am Samo još ovi što vode Alpine budu dovoljno glupi pa prihvate savet da varaju ili fa se neki vozač mamerno zakuca u protivnika da bi došli do pobede![]()
...
Neka ti bude,ako ti je za utjehu...mada ni sam u to nevjeruješ

1994 je bila velika priča da je Beneton muvao sa kontrolom proklizavanja i da je zato bio dobar.Beneton je tada vodio Briatore.Ništa nije dokazano i to je pobeda za njega isto kao što masa drugih muvanja šefova nije dokazana.Al Briatore je uhvaćen na delu i ni jedan ozbiljan tim ga ne bi nikad zaposlio.Ovo je velika sramota za Alpinu.I velika je šteta što je jedan Renault prepustio svoje ima i tim Alpini.Al ovako i kogu da prave ovakva sranja pa čak da razmišljaju da uzmu Merc motor.Kakav Njui Adrian devedesetih godina je Willijams vladao zbog odličnog Renaultovog motora.Zato je i šteta što sad ovo radi Renault.Renault Terminator wrote: Tue Jun 25, 2024 6:33 pm"Da dok se ne dokaže drugačije."CAT wrote: Tue Jun 25, 2024 10:44 amDa dok se ne dokaže drugačije.Za dotičnog je dokazano da je najveći prevarant u istoriji F1 .Za sadRenault Terminator wrote: Tue Jun 25, 2024 9:51 am
Dok su svi ostali šefovi na gridu nevini kao male mace...
Neka ti bude,ako ti je za utjehu...mada ni sam u to nevjeruješ![]()
- Renault Terminator
Svi su oni isti i za pobjedu rade sve,tako da dobrodošao on nazad u Renault,ja sam davnih dana govorio da čovijeka treba pod hitno vratiti na čelo tima,Bogu hvala pa me poslušaše.Za razliku od ostalih "nevinih" šefova,Briatore je za njih sitni prevarant,ovi su ipak velemajstori za razliku od Flavia,jer odlično kriju svoje prevare...za sada.Baš je lijepo vidjeti ga opet u Renaultu,nadam se da će sa njegovim dolaskom doći i dobri rezultati.

- Renault Terminator
Sainz u Renaultu.

- Renault Terminator
Ćuti, može i gore,kada nije ona ********* i sektaš iz Mercedesa