VN MONAKA 24.-26.05.2024.

Rodoljub
За ВН Монака може се рећи две крајности…најнапетије квалификације и најдосаднија трка …још га усраше са црвеном заставом и дозволом замене гума под истом , што је закуцало последњи ексер у ковчег било каквој занимљивости и динамици трке ….
apricotspree
Upravo ce perez kostati RB konstuktorske titule ove sezone.
Dzoni
apricotspree wrote: Mon May 27, 2024 10:32 am Upravo ce perez kostati RB konstuktorske titule ove sezone.
Meni se čini da on odavno zna da će biti isteran, a podržava RB do kraja sezone koliko je RB podržavao njega prošlih sezona.
:vozim:
CAT
Uzima to lagano Rb .Proradiće Perez kad treba i RB odmagliće.Samo se pravi veštački šou.Da nemamo dosadnu sezonu kao prošlu.
apricotspree
Ne znam bas koliko je RB zainteresovan za vestacki shou koji je udarac po njihovom dzepu. Svaki vikend mu je auto na vecoj ili manjoj popravci.
913
CAT wrote: Mon May 27, 2024 11:42 am Uzima to lagano Rb .Proradiće Perez kad treba i RB odmagliće.Samo se pravi veštački šou.Da nemamo dosadnu sezonu kao prošlu.
Намигнули им из либерти медије да мало смање доживљај,као нешто напето,као борба.Да се публика анимира да гледа и долази.Као занимљива сезона.Још је РБ далеко испред свих.
913
apricotspree wrote: Mon May 27, 2024 3:23 pm Ne znam bas koliko je RB zainteresovan za vestacki shou koji je udarac po njihovom dzepu. Svaki vikend mu je auto na vecoj ili manjoj popravci.
То што је Перез магарац па импровизује то је нешто друго ;)
maverick
Каква лакрдија ова трка.....Оно као РБ немре боље...јес када би се зајебавали, ово је шоу за народне масе, да се попале, па да се дигне рејтинг Ф1, јер је сезона постала досадна, да стално Макс узима све што се узети може...

Малко га је уштопао либерти, оном: Синак, ај мало успору, да и други победе, да дамо наде и њима, а и навијачима како би се гледаност подигла..Не секирај се добићеш добар део колачића за све што радиш....а други се понадали, опала, РБ је рањив и ми смо урадили добар пос'о...ал када би се зајебавали....

ОВО ЈЕ ЛАКРДИЈА КАКВА НИЈЕ БИЛА ОДАВНО....
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
CAT
U potpunosti.se slažem
Post Reply