VN Bahreina 03.-05.03.2023.
- apricotspree
Jasno je kakav auto Aston ima kada jedan Strol sa polomljenom sakom i ukupno dva dana u autu zavrsi ispred jednog Mercedesa...

- apricotspree
Jos jednu stvar moram da kazem a to je da mi je JAKO JAKOO drago sto je Alonso napustio tu Alpinu, rekao da nisu ni za k... I sada to potvrdio. Pogotovo sto mu ona ljiga Ocon nije vise timski kolega, najveca ljiga na gridu (a to se i po padoku prica, da nije omiljen medju vozacima). Eto vec je prvu trku napravio zajeb a toliko je forsiran prosle sezone od strane Alpine, zrtvovan Alonso radi njega, gurao sa staze, lupao Alonsa zbog kojeg je pobedio u Madjarskoj a sad vidimo koliko je to nezasluzeno.
Alpina neka se zapita sta radi na gridu sve ove godine.
Dali su sebi 2 godine fore da se prikljuce trojci, evo ide pa 8.godina oni sve gori.
Doci ce i Audi i pre njih uspeti.
U kojoj zabludi zive kada kazu da su "prezadovoljni" autom i brojkama koje vide.
Alpina neka se zapita sta radi na gridu sve ove godine.
Dali su sebi 2 godine fore da se prikljuce trojci, evo ide pa 8.godina oni sve gori.
Doci ce i Audi i pre njih uspeti.
U kojoj zabludi zive kada kazu da su "prezadovoljni" autom i brojkama koje vide.
- apricotspree
AlexPb wrote: Sun Mar 05, 2023 6:05 pm
Odlični dueli na stazi. Posebno bi istakao Alonso-Hamilton i Alonso-Sainc.
Alonso Hamilton duel odlican i strasna packa Mercedesu. Na izlascima iz krivina Meckaa jako kuburi, bez prijanjanja, Alonsu nije trebao drs i pravac, strasna prednost na polju degradacije pneumatika, pre svega zadnjih i kakvu trakciju ima auto, sjajno.
Vidi se uticaj RBovih inzinjera koji su tamo presli ovih godina.
Da svi pričali kako Rb uzima Mercove ljude a niko ne spominje što je Am pokupio od RBa .apricotspree wrote: Sun Mar 05, 2023 6:12 pmAlexPb wrote: Sun Mar 05, 2023 6:05 pm
Alonso Hamilton duel odlican i strasna packa Mercedesu. Na izlascima iz krivina Meckaa jako kuburi, bez prijanjanja, Alonsu nije trebao drs i pravac, strasna prednost na polju degradacije pneumatika, pre svega zadnjih i kakvu trakciju ima auto, sjajno.
Meni strašno da Mečka nije napravila nikakav pomak šta više stigao i prestigao ih Am.
- apricotspree
A Toto ima 5% akcija u Astonu, njemu odlicno 
To je veliki konflikt interesa, cudi me da je Mecka to dopustila.
To je veliki konflikt interesa, cudi me da je Mecka to dopustila.
Sainz: Aston Martin i Red Bull rade nešto sa gumama što mi ne možemo da razumemo

http://bit.ly/3mrGwZ8

http://bit.ly/3mrGwZ8

- apricotspree
CAT wrote: Sun Mar 05, 2023 6:16 pmDa svi pričali kako Rb uzima Mercove ljude a niko ne spominje što je Am pokupio od RBa .apricotspree wrote: Sun Mar 05, 2023 6:12 pmAlexPb wrote: Sun Mar 05, 2023 6:05 pm
Pa taj auto je kombinacija Mecke i RB-a. Motor, menjac zadnje vesanje Mercedesa, aero kopiran prosle godine jos od RB-a. Setite se kako je Fetel zivnuo nakon novih bokova na bolidu koji su kopija Rbovih, odmah je imao odlicne voznje.
Dosta ljudi je preslo, zaboravio sam ime ali jedan od blizih Newey-u je otisao u Am
Meni strašno da Mečka nije napravila nikakav pomak šta više stigao i prestigao ih Am.