VN Bahreina 18.-20.03.2022.

Zan Tod
Ferrari je napravio odlican posao sa motorom pre svega. Leclerc odlican danas, a i Sainz ne yaostaje mnogo (0,06 iza Maxa)
Mecke zakazale skroz, promasili su dizajn, a tek trka im moze biti problem zbog hladjenja. Bice ovo odlicna borba izmedju Ferrarija i Red Bulla. Takodje, i ostali Ferrarijevi timovi su prilicno dobri (odlicni ako se uzme kako su prosli proslu godinu)
Sejo #95-B
Au, taj Ferrarijev motor ubi pola grida.Svaka čast!
Manje priče,više posla. :ferrari:
Zan Tod
Koliko dugo ce proci pre nego sto neko ode kod FIA-e da kuka na Ferrarijev motor
Dzoni
Velika razlika između vrha i sredine, neočekivano velika. Nije mi drago zbog toga.
:vozim:
Interceptor
Zan Tod wrote: Sat Mar 19, 2022 4:24 pm Koliko dugo ce proci pre nego sto neko ode kod FIA-e da kuka na Ferrarijev motor
To je za očekivati,videli su da ta taktika pali.
nikola
Da li mi se čini ili su ovogodišnji bolidi malo kraći u odnosu na prošlu sezonu?
A i zanimaju me dimenzije novih bolida nisam nigde uspeo da pronađem.

Što se kvalifikacija tiče, odličan posao Leklera i celog Ferarija. Očekuje ih sutra velika borba sa Red Bulom. Mercedes za sad loš, videćemo šta mogu sutra. I kao što je neko već napisao, velika razlika između vrha i sredine.
Zan Tod
Alfa i Haas su me prilicno lepo iznenadili. Odlican rezultat za njih danas
Sile
:ferrari: :ferrari: Dobro samo bez euforije..
Ali kada bi se salili...
Sjajno konacno bravooo! ali polako red bull ima paklen tempo mislim da ce max ovo da dobije sutra... tu je mercedes ipak su ovo neka druga vremena pohvatace se i oni za koju trku i bice super zanimljivo... BRavo Bota bravo Magnusen
rekao sam i pre da ferarijevi korisnici u mnogome zavise od glavne ekipe ne samo motora ako je ferari dobar bice i oni solidni tako je uvek bilo a evo i sada...
Mclaren strasnooo sta je ono... Rikardo jesi se vise navikao na nov tim ??
Ali aston pa ljudi oni su sve zivo promasili bolje im idu komple kopije,,, kontam da se vettelu nece ni voziti vise ono treba baciti i skroz nov bolid praviti...
Cekamo sutra!!
BreadandButter
nikola wrote: Sat Mar 19, 2022 4:41 pm Da li mi se čini ili su ovogodišnji bolidi malo kraći u odnosu na prošlu sezonu?
A i zanimaju me dimenzije novih bolida nisam nigde uspeo da pronađem.

Što se kvalifikacija tiče, odličan posao Leklera i celog Ferarija. Očekuje ih sutra velika borba sa Red Bulom. Mercedes za sad loš, videćemo šta mogu sutra. I kao što je neko već napisao, velika razlika između vrha i sredine.

Ne mogu sad da nadjem al kraci su u proseku za nekih 30cm, koliko se secam kad sam gledao specifikaciju
zarko.s.
Site Admin
apricotspree wrote: Sat Mar 19, 2022 4:12 pm Da li ce se Mecka vratiti na koncept iz Barse. Ipak se cini da je ovaj dizajn ekstrem. Izgleda u ovoj eri bolida, uzi bokovi ne znace puno.
Veliko je pitanje da li je to u Barseloni bio "koncept", ili samo dodatna karoserija kojom su u tom trenutku krili svoj glavni plan
Post Reply