VN Francuske 22.-24.07.2022.

Interceptor
Lepo Ferari odigrao kvalifikacije i RB nije imao odgovor. Ne mislim da to baš puno znači jer na sky f1 kažu da se Ferari dosta mučio sa degradacijom guma na simulaciji trke juče. Mcl slożio dobar paket za Norisa. Alonso...ništa novo u Alpini a Alonso "cedi" sve što ima.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Last edited by Interceptor on Sat Jul 23, 2022 4:44 pm, edited 1 time in total.
apricotspree
Mercedes nazadovao, McL napredovao. Ko god je kopirao RBov dizajn dobio je na tempu.
Odlican Leka, brzi su, mada ce sutra biti cupavo na startu.

Alonso opet jaci od Okona i to poprilicno. Samo da vidimo koji ce ga baksuz snaci sutra
Interceptor
Nadam se da će baksuz zaobići i Alonsa i Leklerka

maverick
Значи вако, мерцедес и сва она помпезна најава о некој чудесној надоградњи шта су нам донелии, назадовање мерцедеса и то много у односу на Силверстон..а ово је као стаза која им одговара...концепт им је промашен и не могу никако са надоградњама да га испеглају...ураде нештп добро на једној трци, засеру на другој...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Bistro
apricotspree wrote: Sat Jul 23, 2022 3:11 pm Ko god je kopirao RBov dizajn dobio je na tempu.
Aston Martin kopirao RBov dizajn, dobili su začelje
Renault Terminator
Ovi vodeći manje-više očekivano...
Ali otkud Noris sad odjednom iskoči ispred Alonsa i to dobrano ga otresao.
Biće ljuta borba sutra između Alonsa i Norisa,mislim da će to sutra biti najzanimljivi duel na stazi jer bi mogao trajati do kraja trke.
Image
gjoko-mkd
Ako Ferari ne pobedi sutra, mislim da će biti razlog što su dodali taj drugi ,beam wing,,...ona krilaca oko auspuha. U Austriju je bio jedan par, danas oba. Zbog toga imaju brže prolaske kroz krivinama, ali su 7 do 8 km/h sporija na pravcima. Kaqda se oduzme DRS....ravno je preticanju.

Ali...veći Df može značiti bolju potrošnju guma, i najbitnije br4ži pročazak kroz S3 , a time stići prednost pre pravcima u S1

Ipak potrošnja guma će sutra biti bitan faktor

Mercedes je ubo set up u Silverstonu i letali su u nebo. sada su tamo gde im je mesto..a to je Ferarijevo iz 2021-ve: sigurno treće

Ostali nemaju resurse za borbu kroz sezonu, i kako sezona odmiće, razlika biće veća
gjoko-mkd
boga molim.... :pivo:
In the interview with F1TV LEC said that they are always slower than Red Bull in the long runs on Friday, but they know why, and he kind of said with a smile so again, I sense unusual confidence for tomorrow.
Interceptor
Samo da ne useru nešto.

AlexPb
gjoko-mkd wrote: Sat Jul 23, 2022 9:17 pm Ako Ferari ne pobedi sutra, mislim da će biti razlog što su dodali taj drugi ,beam wing,,...ona krilaca oko auspuha. U Austriju je bio jedan par, danas oba. Zbog toga imaju brže prolaske kroz krivinama, ali su 7 do 8 km/h sporija na pravcima. Kaqda se oduzme DRS....ravno je preticanju.

Ali...veći Df može značiti bolju potrošnju guma, i najbitnije br4ži pročazak kroz S3 , a time stići prednost pre pravcima u S1

Ipak potrošnja guma će sutra biti bitan faktor

Mercedes je ubo set up u Silverstonu i letali su u nebo. sada su tamo gde im je mesto..a to je Ferarijevo iz 2021-ve: sigurno treće

Ostali nemaju resurse za borbu kroz sezonu, i kako sezona odmiće, razlika biće veća
Osim potrošnje guma, za Ferari će biti najvažnije da ne dozvole da dođu u situaciju da im Maks ili Sergio uđu u DRS, jer su Red bulovci i bez tog sistema dosta brži na pravcu.
Post Reply