VN Španije 20.-22.05.2022.
- Renault Terminator
Jbt pa ovo je bukvalno copy/paste sistem...

Mogu i ostali, čeka se takođe da Honda finalizira ERS pre homologacije.Nelinjo wrote: Thu May 19, 2022 6:05 pm Vidjecemo na stazi!
Nisam znao da jedino Ferrari može da uvede novi ERS do 1.09. To sam procitao negdje danas. Ili možda mogu i drugi?
- Interceptor
Izvinjavam se za off...
Malo me smara kad vidim ovako gomilu postavljenih linkova bez pisanja i slika. Nedostaje komunikacija i komentari,linkove mogu naći na raznim mestima a ovde računam na konverzaciju i komentare.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Malo me smara kad vidim ovako gomilu postavljenih linkova bez pisanja i slika. Nedostaje komunikacija i komentari,linkove mogu naći na raznim mestima a ovde računam na konverzaciju i komentare.
Oba Ferarija i Max napred, Mercedes bolji sa novi podom, zeleni RB(AM) za sada nije se pokazao ali verovatno samo prikupljaju podatke
- Interceptor
Kakav je Mcl ? Jel pokazuju oni napredak?
Ja sam linkove stavio da bi se vidlo koliko su slicni ovi modeli... A naravno da je bolje da je diskusija ovde....Interceptor wrote: Fri May 20, 2022 11:40 am Izvinjavam se za off...

- Sejo #95-B
Primetio sam da su svi doneli padobrane od zadnjih krila, da je to zbog staze ili je u pitanju rešenje za poskakivanje bolida... Ostaje nam da vidimo.Ova sezona za sada mnogo asocira na sezone 2012-2014.
Nije mi jasno zašto Ferrari i Mercedes ne skidaju boje kao što je Williams to uradio . Kažem zbog težine bolida.
McLaren polako počinje da ubrzava.
Mislim da će ih Porše preuzeti u skorije vreme,jer je njihov šef radio za porše dok su bili u WEC šampionatu .
Nije mi jasno zašto Ferrari i Mercedes ne skidaju boje kao što je Williams to uradio . Kažem zbog težine bolida.
McLaren polako počinje da ubrzava.
Mislim da će ih Porše preuzeti u skorije vreme,jer je njihov šef radio za porše dok su bili u WEC šampionatu .
Manje priče,više posla.