VN Emilije Romanje 22.-24.04.2022.
- BreadandButter
Ajde nek se zavrsi, al me stvarno iznenadjuje ponasanje obojice. Max se skroz drugacije ponasa sa Leklerom nego sa Hamiltonom. Sto mogu da razumem
- BreadandButter
Najbolja sprint trka do sad? Meni se tako cini
Izgleda....
- BreadandButter
Ocemo videti meke gume i na trci? Dosta dobro funkcionisu za zavrsni stint recimo
Najbolja. Bila bi na nivou Silverstona od prošle godine, da Luis nije izbacio Maksa.
Не разумем која је разлика између Леклера и Хамилтона, када се Макс другачије понаша?BreadandButter wrote: Sat Apr 23, 2022 3:03 pm Ajde nek se zavrsi, al me stvarno iznenadjuje ponasanje obojice. Max se skroz drugacije ponasa sa Leklerom nego sa Hamiltonom. Sto mogu da razumem
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Vidimo da mogu izdržati 20-ak krugova, što se tiče Red Bula.BreadandButter wrote: Sat Apr 23, 2022 3:06 pm Ocemo videti meke gume i na trci? Dosta dobro funkcionisu za zavrsni stint recimo
Макс је избачен у трчи, не на овом спринт срању...AlexPb wrote: Sat Apr 23, 2022 3:06 pm
Najbolja. Bila bi na nivou Silverstona od prošle godine, da Luis nije izbacio Maksa.
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
- Interceptor
Pa i meni se čini da je najbolja.Čestitke prvoj dvojici na priredjenoj borbi i fer ponašanju.Dobri i Meklareni a od Alonsa sam više očekivao izgleda da mu fali kiša za bolji plasman.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk