https://pole-position.rs/obavezna-dva-s ... vn-monaka/

Ti dečko toliko mrziš Maxa, jer je tvog ljubljenog Hamiltona poslao u penziju, da više ne možeš normalno da rasuđuješ.maverick wrote: Sun May 25, 2025 6:17 am Ау брате...три места због блокирања у монаку!!!
Па да ли су ови нормални?!
Строл ништа, Јуки ништа, само Луис јер је Макс у питању...
Strol je slupao Leklera ceo vikend smetao mnogim vozačima i dobije sam kaznu pomeranjem jednog mesta.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 10:23 amTi dečko toliko mrziš Maxa, jer je tvog ljubljenog Hamiltona poslao u penziju, da više ne možeš normalno da rasuđuješ.maverick wrote: Sun May 25, 2025 6:17 am Ау брате...три места због блокирања у монаку!!!
Evo ti, recimo, primer za šta su kaznili Maxa:
Kaatar 2024, Rasel i Max u PRIPREMNOM krugu (obojica), Rasel se zaleće na njega i ovaj dobija kaznu pomeranja.
https://www.formula1.com/en/video/2024- ... 8900810351
Jesi li ti gledao video koji sam postovao ili samo lupetaš da bi lupetao?CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:34 amStrol je slupao Leklera ceo vikend smetao mnogim vozačima i dobije sam kaznu pomeranjem jednog mesta.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 10:23 amTi dečko toliko mrziš Maxa, jer je tvog ljubljenog Hamiltona poslao u penziju, da više ne možeš normalno da rasuđuješ.maverick wrote: Sun May 25, 2025 6:17 am Ау брате...три места због блокирања у монаку!!!
Kaatar 2024, Rasel i Max u PRIPREMNOM krugu (obojica), Rasel se zaleće na njega i ovaj dobija kaznu pomeranja.
Pa nije valjda dzbe Max jedini vozač koji je dobar sa predsednikom FIa.
Posebna priča je Ferari koji je dovoljno glupav da dovodi ispušenu muštiklu.CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:10 am Ha oterao ga u penziju.
E kad bi tako svakog vozača terali u penziju da završi u Ferrariju sa brdo para.Nego neko u Ferrariju neko u Willijamsu neko u Amu.Valjda to ide po zasluzi ili zavisi ko te tera u penziju![]()
Video koji si postavio nema veze sa luisom i Maxom.Al aj samo nešto da kačiš.i kako kažeš lupaš.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 12:00 pmJesi li ti gledao video koji sam postovao ili samo lupetaš da bi lupetao?CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:34 amStrol je slupao Leklera ceo vikend smetao mnogim vozačima i dobije sam kaznu pomeranjem jednog mesta.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 10:23 am
Ti dečko toliko mrziš Maxa, jer je tvog ljubljenog Hamiltona poslao u penziju, da više ne možeš normalno da rasuđuješ.
Pa čekaj ti govoriš @mevericku kako mrzi Maxa a ti kriziraš na pominjanje Luisa.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 12:05 pmPosebna priča je Ferari koji je dovoljno glupav da dovodi ispušenu muštiklu.CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:10 am Ha oterao ga u penziju.
E kad bi tako svakog vozača terali u penziju da završi u Ferrariju sa brdo para.Nego neko u Ferrariju neko u Willijamsu neko u Amu.Valjda to ide po zasluzi ili zavisi ko te tera u penziju![]()
CAT wrote: Sun May 25, 2025 12:27 pmVideo koji si postavio nema veze sa luisom i Maxom.Al aj samo nešto da kačiš.i kako kažeš lupaš.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 12:00 pmJesi li ti gledao video koji sam postovao ili samo lupetaš da bi lupetao?CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:34 am
Strol je slupao Leklera ceo vikend smetao mnogim vozačima i dobije sam kaznu pomeranjem jednog mesta.
Mnogo tezi incident nego Luis i Max.
Aj sad nastavi sa ....
E nek'si mi rekao...CAT wrote: Sun May 25, 2025 12:30 pmPa čekaj ti govoriš @mevericku kako mrzi Maxa a ti kriziraš na pominjanje Luisa.Jaguar F1 wrote: Sun May 25, 2025 12:05 pmPosebna priča je Ferari koji je dovoljno glupav da dovodi ispušenu muštiklu.CAT wrote: Sun May 25, 2025 11:10 am Ha oterao ga u penziju.
Od slepila ne vidiš nista al bitno da se mezi Luis![]()