Nelinjo wrote: Sun Mar 05, 2023 10:14 am
Znamo koliko su oni pouzdani! U ostalom, danas ćemo vidjeti sve! Ko, koga prži itd.. I da li Ferrari trosi gume kao što kaže dr.mr. i ostali... po simulacijama, Mercedes ih brze trosi od Ferrarija... ali opet kažem... sacekajmo!
Nadogradnje koje rade su potrebne Ferrariju, a svi pricaju da ovaj auto ima nevjerovatan potencijal koji treba otkljucati! Znamo da u Ferrariju nisu majstori kao u RBu, ali se nadam da će uspjeti bar nešto da urade u ovoj sezoni.
Da, skoro svi kažu da je Rb skoro do kraja razvijen, a Ferari je nešto kao ,,poluproizvod,,.....ima puno toga za usavršavanje kod tog bolida
@Nelinjo "Don't give me hope" šalu na stranu, RB je trenutno brzi ,defintivno, bar u kvalama, al verovatno i u trci, al svidja mi se što Ferari pokušava nešto drugačije, donosi odluku na licu mesta sa vozačem. Pa ćemo videti, znači Leka ima dodatne meke gume za trku jel da?
Moram da pohvalim vođenje TV prenosa kvalifikacija na Hrvatskom SportKlubu.Ne znam kako se zove par voditelja koji vode prenos ali rade to dosta dobro.Nema nepotrebnih emocija tamo gdje im nije mijesto,paljevine,ložanije,gubljenje kompasa i razuma za vrijeme prenosa i ono najvažnije ne lupaju,ne blamiraju se,znaju šta pričaji i o čemu pričaju dok rade prenos.Za razliku od onih naših ljaksera na SportKlubu,kolege sa Hrvatskog SportKluba ovi su pet stepenika ispred njih po kvalitetu i stručnosti vođenja prenosa F1.Ne znam u Srbiji možete li gledati HR SportKlub,ako možete,za 5 minuta gledanja sve će vam veoma brzo biti jasno.Sa uživanjem čekam trku jer opet na našem jeziku mogu da razumijem svaku izgovorenu riječ i da uživam u kvalitetnom vođenju prenosa.Par sezona već pratim na stranim kanalima i ovo je baš prijatno iznenađenje na našim ex Yu prostorima da smo opet dobili prave ljude koji znaju znanje dok rade prenos F1.
Što se tiče trke.Mislim da RB ide lagano na 1 i 2,to je tim koji ne gubi ovakve zicer trke,to je moje mišljenje koje ne mora biti i tačno na kraju,to će da vidimo što bi rekla braća iz Vranja.
Ocon 15-16 na kraju dana,Gasly neće završiti trku.Alonso 4-ti ili 5-ti na kraju dana.
Trka je pred nama i jedva čekam.Neka najbolji pobjedi,mislim da je to pošteno.
@Renault Terminator Bili su u petak na FP1 oni, tj kontam da su isti, jednog znam, komentarise i ufc na fight channel-u, dobar je, iako meni ne smetaju Srki i Paja pogotovo od kad pratim njihov podkast.
Alonso ako završi na podijumu otvaram šampanjac sa njim