A šta njima to sad donosi kada znamo da je bio glavni zaduženi za razvoj ovog koncepta bolida? Ne znam samo koga će genijalci da dovedu... Njima treba neko i za PU... Kao navijač ja više ne verujem u njihove odluke.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 4:03 pm Izgleda da je krenula reorganizacija u Ferariju, Sanchez napušta tim ...
F1 Vesti - Diskusija

Ne znam da li je otišao ili ga je Vaser smenio, to treba da se utvrdi ...tifoso_SF wrote: Thu Mar 09, 2023 7:16 pmA šta njima to sad donosi kada znamo da je bio glavni zaduženi za razvoj ovog koncepta bolida? Ne znam samo koga će genijalci da dovedu... Njima treba neko i za PU... Kao navijač ja više ne verujem u njihove odluke.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 4:03 pm Izgleda da je krenula reorganizacija u Ferariju, Sanchez napušta tim ...

Kažu da je otišao i to zbog Mclarena.Kao prelazi u Mclaren.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 8:03 pmNe znam da li je otišao ili ga je Vaser smenio, to treba da se utvrdi ...tifoso_SF wrote: Thu Mar 09, 2023 7:16 pmA šta njima to sad donosi kada znamo da je bio glavni zaduženi za razvoj ovog koncepta bolida? Ne znam samo koga će genijalci da dovedu... Njima treba neko i za PU... Kao navijač ja više ne verujem u njihove odluke.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 4:03 pm Izgleda da je krenula reorganizacija u Ferariju, Sanchez napušta tim ...
Pišu da je i problem ko će da ga menja, mora neko unutar tima jer je je veliko odsustvo i za ostale koji dođu.CAT wrote: Thu Mar 09, 2023 8:56 pmKažu da je otišao i to zbog Mclarena.Kao prelazi u Mclaren.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 8:03 pmNe znam da li je otišao ili ga je Vaser smenio, to treba da se utvrdi ...tifoso_SF wrote: Thu Mar 09, 2023 7:16 pm
A šta njima to sad donosi kada znamo da je bio glavni zaduženi za razvoj ovog koncepta bolida? Ne znam samo koga će genijalci da dovedu... Njima treba neko i za PU... Kao navijač ja više ne verujem u njihove odluke.

I ja sam pročitao to za McLaren. Svakako raspad sistema ako im je otišao svojevoljno. Sve onako sposobni da razviju auto do kraja... Biće ovo cirkus sezona za njih, potpuni fijasko. To kao praksa da je postalo da Ferarijem, posle svake godine gde naprave dobar auto i napredak sledi jedna loša sa dva koraka unazad.rajs41 wrote: Thu Mar 09, 2023 9:56 pmPišu da je i problem ko će da ga menja, mora neko unutar tima jer je je veliko odsustvo i za ostale koji dođu.

Izgleda da je Red Bul gubio i dovodio ljude ali su oni najbolje prošli. Međutim, imali su i oni težak period kada se Newey bavio nekim drugim stavrim, pa su tako vraćali u tim, kao sada Mercedes sa Alisonom ... Ne zna da li Ferari ima tako neko osobu za koju može da veže sve oko razvoja bolida.

Sada nešto mislim da možda Binoto prelazi u Mclaren pa zbog toga mozda povlači i neke njemu bliske u Mclaren.
Jer koje drugo opravdanje ima.Mclaren za postavljanje one budale Stele na mesto šefa tima.Osim ako nije prelazno rešenje dok Binotu prođe ona obaveza da ne prelazi u druge timove.
Jer koje drugo opravdanje ima.Mclaren za postavljanje one budale Stele na mesto šefa tima.Osim ako nije prelazno rešenje dok Binotu prođe ona obaveza da ne prelazi u druge timove.
Zanimljivo, moguće. Binoto je dobio godinu dana odustva ali nije nemoguće da se već dogovorio sa nekim, na to ima pravo ...CAT wrote: Fri Mar 10, 2023 8:48 am Sada nešto mislim da možda Binoto prelazi u Mclaren pa zbog toga mozda povlači i neke njemu bliske u Mclaren.

I ja sam bio iznenađen time što su Stelu postavili, verovatno nisu imali kog drugog, ili je tu on kratko do ne dođe neko drugi. Stela po meni nije kvalitet za tako nešto. Možda su i u Meklarenu bili iznenađeni time što je Seidl otišao u Sauber. Ja sam nekako tipovao a i dalje mislim da će Binoto završiti u sauberu, tj Audiju, oni su krenuli baš ambicijozno a će imati par godina da se to postavi na svoje mesto.