https://bit.ly/3SrqkVy
Svaka čast. I decu ste stigli da okupate i deo trke da pogledate.iceman036 wrote: Sun Nov 05, 2023 8:44 pm Uspesmo da vidimo zadnjih 10 krugova sveze okupani i nahranjeni, Alfonso je zaista klasa vozac, Perez se dobro borio ali Alfonso je stara kuka. Razlika izmedju njega i Landa za vozaca dana je 1,5 posto u korist Landa.
Kazu prema nekim izvorima da su podigli bolid da ne bi ponovo imali problema sa daskom i diskvalifikacijom i time povecali potrosnju guma i poremetili sve. Nije moglo kazu drugacije.apricotspree wrote: Mon Nov 06, 2023 7:39 am Mercedes potop. Jos se na sprint trci videlo da jedu gume, prozdiru ih. Najsporiji na pravcu, u krivinama su nigde, ocajan vikend. Mislim da su mozda najvise pogodjeni sprint formatom ovaj vikend i manjkom vremena za pripremu.
Lekler baksuz.
Slažem se.Bistro wrote: Tue Nov 07, 2023 6:02 am Bolje da su diskvalifikovani u uzbudljivoj trci nego ovaj rezultat koji su postigli
Ko reskira taj dobija je u Muckama, a u F1 mucke znace diskvalifikaciju iz sampionata. Mislim da Mercedes nije toliko propao da dvaput rizikuje da ih odvedu na kontrolu jer FIA uzima i automobile koji im se ucine zanimljivin npr previse varnice ili cudno se ponasaju. Ne znam kako ide ako vas dvaput uhvate za isto delo pogotovu za dasku ispod.Bistro wrote: Tue Nov 07, 2023 6:02 am Bolje da su diskvalifikovani u uzbudljivoj trci nego ovaj rezultat koji su postigli
И даље тврдим да је смрдели највеће зло које је задесило Ф1 икада.apricotspree wrote: Mon Nov 06, 2023 7:39 am Max izjazvio da je od prvog kruga cuvao gume, ni jednom nije bio na limitu...