VN Bahreina 03.-05.03.2023.
Čupavo može da bude samo ako Max neće da pobedi u trci.Pošto u poslednjih 5-6 sezona ko pobedi na prvoj trci bude na kraju drugi u plasmanurajs41 wrote: Sat Mar 04, 2023 12:46 pm Ja mislim da će biti čupavo na kvalifikacijama ... Red Bull vs Alonso za pol, Ferrari i Mercedes za mesta odmah ispod.
Po meni, ove pol pozicija je jedna stvar a trka druga, jer je u Bahreinu abarazija velika pa ćemo da vidimo ko bolje kontroliše gume.CAT wrote: Sat Mar 04, 2023 12:57 pmČupavo može da bude samo ako Max neće da pobedi u trci.Pošto u poslednjih 5-6 sezona ko pobedi na prvoj trci bude na kraju drugi u plasmanurajs41 wrote: Sat Mar 04, 2023 12:46 pm Ja mislim da će biti čupavo na kvalifikacijama ... Red Bull vs Alonso za pol, Ferrari i Mercedes za mesta odmah ispod.![]()

Nelinjo wrote: Wed Mar 01, 2023 11:24 am Ma samo se ložite... nova sezona, a i neke naredne su već zavrsene, ostaje samo da se odigra predstava... novi projekat F1 je tu, ljubimac navijaca, i čeka se hrpa love i obaranje mnogi rekorda. Ako ste posumnjali da nešto drugo može da se desi, gledajte, ali na kraju ćete kao i uvijek ostati razocarani! Ova sezona će biti jos ubjedljivija!

- Renault Terminator
Eto idiotu Šrafcigeru zamjene za Alonsa...Gasli 17 i ispao..a Alonsa 5-ti.Uništio je Alpine totalno.