Testiranje - Bahrein 10.3. - 12.3.2022.

ASRacing
Svi dosta skakucu, mada su realno nisko postavljeni..
:ferrari:
Puž
:roll: Mclaren ima problem izgleda prednje vesanje?
BreadandButter
Puž wrote: Thu Mar 10, 2022 10:10 am Ne navijam za Ferari ali Lekler se ocigledno igra sa ovim autom, Mecka opet leti na sve strane kroz krivine, oni su se definitivno zaigrali sa dizajnom, sve karte su bacili na pod koji sam ne moze da nadoknadi nedostatak gornjeg dela i bokova. I Wilijams deluje bolje od Mecke. Ima jedna istina - skladan i vizuelno lep bolid ima sansu da bude dobar, ruzan bolid definitivno ne moze da bude dobar. Trenutno Mecka daleko od lepog, mada o ukusima ne vredi raspravljati
Ovo sam i ja rekao, nekako mi je ruzan, drugaciji ali i ruzan, a kad je ruzno retko kad je i brzo, al ko zna.
apricotspree
Nadam se samo da Ferari ne radi glory runs, da bi ukrasili naslovne strane i da taj auto zaista moze da se bori iz vikenda u vikend za pobede.
Red Bul mi je bio extrem, ali Mecka je sve podigla na novi nivo. Videcemo, ne mora da znaci ako su suzili bokove da ce dobiti na brzini.
rajs41
Aston Martinu su otpali delovi za aero merenje
Image
Image
Sejo #95-B
Meni se cini da je potrebno da se ponovo uvede aktivno vešanje, zbog poskakivanja bolida.

Generalno gledano, svi timovi izgledaju odlično i verovatno se trude da sakriju svoje prave performanse.
Lično bih voleo da su brži od bolida iz 2019... Nosevi su stvarno previsoki za F1.
Manje priče,više posla. :ferrari:
rajs41
Alfa Romeo je ok, u odnosu na ono kada su test presedili u Barseloni.
Image
Puž
Sejo #95-B wrote: Thu Mar 10, 2022 2:05 pm Meni se cini da je potrebno da se ponovo uvede aktivno vešanje, zbog poskakivanja bolida.

Generalno gledano, svi timovi izgledaju odlično i verovatno se trude da sakriju svoje prave performanse.
Lično bih voleo da su brži od bolida iz 2019... Nosevi su stvarno previsoki za F1.
U pravu si, nosevi jesu previsoki ali je F1 time uglavnom pokusala da resi problem prianjanja pri ulasku u "prljav vazduh" i moguce je da ce zbog toga biti manje "nervozni" pri pracenju drugih kroz krivine, mada, kad pogledam podove i koliko su spusteni, pitam se kako ce se ceo auto ponasati u tim situacijama a ne samo prednji kraj. E sad ako je suditi po nekim slikama ceo genericki model je osmisljen tako da zadnji deo izbacuje vrtlozni vazduh prilicno visoko iznad vozila koje se nalazi iza, mada pitanje je kako ce to u praksi izgledati.
zamlatuljko
f-fan wrote: Thu Mar 10, 2022 9:27 am
Dangara
Image
Post Reply