F1 Vesti - Diskusija

CAT
Jaguar F1 wrote: Wed May 25, 2022 1:36 pm
Interceptor wrote: Tue May 24, 2022 7:49 am Red Bull demantovao da su potrošili veći deo budžeta za razvoj a Horner sad kuka kako je budžet mali i da FIA treba da odobri još para...I to kao zbog drugih timova Image

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
On govori o troškovima putovanja koji su drastično skočili.
Ako nisi primetio Evropu/Ameriku razvaljuje inflacija.
Siguran sam da oni mogu da izračunaju kolikl im para treba do kraja sezone .Prma tome ako su u minusu neka smanje nadogradnje i uspeće.Ne vidim zašto bi povećavali budzet ako može Alpina i ko još da se uklopi mogu i oni.A na kraju ne vidim problem ako ne odu na par poslednjih trka eto možda prilike da timovi poput Alpine dodju do pobede.
Već sad su se neki timovi izjasnili protiv.
Jaguar F1
CAT wrote: Wed May 25, 2022 7:18 pm On govori o troškovima putovanja koji su drastično skočili.
Ako nisi primetio Evropu/Ameriku razvaljuje inflacija.
Siguran sam da oni mogu da izračunaju kolikl im para treba do kraja sezone .Prma tome ako su u minusu neka smanje nadogradnje i uspeće.Ne vidim zašto bi povećavali budzet ako može Alpina i ko još da se uklopi mogu i oni.A na kraju ne vidim problem ako ne odu na par poslednjih trka eto možda prilike da timovi poput Alpine dodju do pobede.
Već sad su se neki timovi izjasnili protiv.
Evo i Ferari:
https://www.autosport.com/f1/news/ferra ... /10312234/
CAT
Ferrari može da ostane u granici al to bi verovatno značilo manje rada na bolidu i samim tim gubitak titule.Sa druge strane to nije uredu prema timovima koji su na početku uložili manje da bi izgurali do kraja.EVO kad smo kod Monaka ja pamtim trku u kojoj je njih osmoro završilo a pobedio Panis .To je u današnje vreme nezamislivo .Pa i sutra ako bude kiše stvarno očekuješ da puste trku.
Ako su imali pravila sa težinom nisu trebali da pomeraju granice isto i sa budzetom al od FIAe me ne bi ništa iznenadilo.
gjoko-mkd
Očekujem sa najnovijom direktivom FIA-e oko proposinga, da najviđe bude pogođen Mercedes8imaju najniže postavljen bolid-pod bukvalno je na asfaltu), a najmanje RB. Ferari desetinku-dve, a time i areviderči titulu
Renault Terminator
Ma izbacite SPA,izbacite najbolju stazu u šampionatu.I dajte nam što više Monte Karla,Singapura,Majamija...prosto sam lud za tim stazama.
Image
Interceptor
Ovo je neverovatno iako se i ranije pričalo o tome.Kraj jedne epohe,kako deluje sve prave staze će zameniti sa ovim novim stazama po ugledu na video igre. Ali opet ne mogu da verujem da neće biti Belgije koja je po meni najbolja staza u F1.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

CAT
Meni neverovatno da izbacuju Belgiju a jedan Monako ostaje u F1
Renault Terminator
Može Markane,uzmi ti mlađanog Šumahera a daj Alpini Maksa da zameni Okona.Kakva kombinacija,Maksi i Alonso.Al bi se slagali kao rogovi u vreći🤣...
Image
AlexPb
CAT wrote: Tue Jul 05, 2022 5:56 pm Meni neverovatno da izbacuju Belgiju a jedan Monako ostaje u F1
Nisam možda dobro ispratio sve vesti...je li zvanično objavljeno da Monako ostaje u F1 kalendaru?
Renault Terminator
Znači i Bembara bi nazad u F1...pa nije to baš pametna ideja ako se pogleda iskustvu iz ranije.
Image
Post Reply