VN Španije 20.-22.05.2022.
Mečka je spustila stražnji kraj i sada je ovo onaj...originalni bolid koji vadi performanse koje su rekao bih,,fabričke,, Od sada ih očekuje puno teži rad, a to je napredak kroz poboljšanja, ali i ostali neće spavati(Ferari 2010-2020)
Ferari je slabije vozio u S1 da bi uneo hladnije gume u S2 a naročito u S3. Tu su gume kod Ferarija radile fantastično, a kod ostale kao da su bili malo pregrijane
HAAS je spustio bolid do maksimuma i zato je bio brz.rešili su poskakivanje bolida.
Reno...mislim da je sezona gotova za njih....najbrži su bili na početku, a sada samo zaostaju, slično kao i AT.
AM još nemogu razmeti novi koncpet. Moguće je da isu malo napred
Ferari je slabije vozio u S1 da bi uneo hladnije gume u S2 a naročito u S3. Tu su gume kod Ferarija radile fantastično, a kod ostale kao da su bili malo pregrijane
HAAS je spustio bolid do maksimuma i zato je bio brz.rešili su poskakivanje bolida.
Reno...mislim da je sezona gotova za njih....najbrži su bili na početku, a sada samo zaostaju, slično kao i AT.
AM još nemogu razmeti novi koncpet. Moguće je da isu malo napred
- Interceptor
Pa AM mogu razumeti ovo je skroz drugi koncept i moraju se optimizovati i verujem da će napredovati ali Alpina očigledno napreduje ali u pogrešnom pravcu.Mercedes se popravio što kažeš na fabrička podešavanja ali sada će svaka desetinka napretka biti skupa biti skupa i teško će oni dostići RB i Ferari.
- apricotspree
Bice Mecka mnogo jaca u trkackom tempu. Dosta oni kubure u Q, treba im vremena da gume prorade.
- Interceptor
Ja spreman...
Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- Renault Terminator
Udari tuk na luk..(Mag/Ham).