Sad ću da ti objasnim šta je bolno druže... lad navijaš za Mcl i Hondu a Maxa i RB ne podnosiš... šta ti mosliš kako je mojoj dušiDzagodan wrote: Sun Mar 27, 2022 6:37 pm Nema sta RB i Ferari daleko ispred svih, ovo je bolno gledati koliko zaostaje Mercedes.
VN Saudijske Arabije 25.-27.03.2022.
- Interceptor
Leklerk mnogo fer i u čestitkama nakon trke. Lepo je kad nakon žestoke borbe nema netrpeljivosti.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Dobro ova dvojica ce nam dati sezonu za pamcenje.. Svaka cast pravo trkanje bravo lecler bravo Max.
Inace ovu stazu treba izbaciti da nema zutih zastava ocaj trkanje... Ferari isao sa vise df a ,eto na kraju pogresili sto se tice pobede,generalno egal su i to je sjajno. Bice tu i mercedes iako kasne u tempu kada rese skakutanje otpalice ga sigurno.. REno odlican kao sto sam i rekao imaju brzinu pomerili su se napred sad da rese pouzdanost i neke bubice i bice dosta poena svaku trku! Ko vozi za wiliams... zivote...
Inace ovu stazu treba izbaciti da nema zutih zastava ocaj trkanje... Ferari isao sa vise df a ,eto na kraju pogresili sto se tice pobede,generalno egal su i to je sjajno. Bice tu i mercedes iako kasne u tempu kada rese skakutanje otpalice ga sigurno.. REno odlican kao sto sam i rekao imaju brzinu pomerili su se napred sad da rese pouzdanost i neke bubice i bice dosta poena svaku trku! Ko vozi za wiliams... zivote...
- Interceptor
Muke su toRodoljub wrote:Sad ću da ti objasnim šta je bolno druže... lad navijaš za Mcl i Hondu a Maxa i RB ne podnosiš... šta ti mosliš kako je mojoj dušiDzagodan wrote: Sun Mar 27, 2022 6:37 pm Nema sta RB i Ferari daleko ispred svih, ovo je bolno gledati koliko zaostaje Mercedes.

Ti lepo predji da navijas za Mercedes manje ce da boliRodoljub wrote: Sun Mar 27, 2022 6:40 pmSad ću da ti objasnim šta je bolno druže... lad navijaš za Mcl i Hondu a Maxa i RB ne podnosiš... šta ti mosliš kako je mojoj dušiDzagodan wrote: Sun Mar 27, 2022 6:37 pm Nema sta RB i Ferari daleko ispred svih, ovo je bolno gledati koliko zaostaje Mercedes.![]()
- Renault Terminator
Ovaj Newey kao iz ratova zvezda.

Neka drug... nema ljubavi bez bolaDzagodan wrote: Sun Mar 27, 2022 6:42 pmTi lepo predji da navijas za Mercedes manje ce da boliRodoljub wrote: Sun Mar 27, 2022 6:40 pmSad ću da ti objasnim šta je bolno druže... lad navijaš za Mcl i Hondu a Maxa i RB ne podnosiš... šta ti mosliš kako je mojoj dušiDzagodan wrote: Sun Mar 27, 2022 6:37 pm Nema sta RB i Ferari daleko ispred svih, ovo je bolno gledati koliko zaostaje Mercedes.![]()
![]()
- Renault Terminator
18 članova trenutno prisutnih.

- Interceptor
Ma znam da je ovo početak i svi su srećni i nasmejani a ako u drugoj polovini sezone bude ista razlika i ljubav će nestati. Mada i danas je Max cmizdrio na Čarlsa od zadnjeg svetla do navodnog gaženja linije.