Lekler osvaja sampionat,a Ferari konstruktorsku.

Mcl-nu fali svega po malo... ali to je ono malo što devojci sreću kvariCAT wrote: Sun Apr 24, 2022 5:51 pmMislim da Mclarenu fali bolji motor da bi mogao da se nosi sa RBom i Ferrarijem .Ako kojim slučajem Merc to ispegla eto Mcla u borbi sa vodećima.Zoran84 wrote: Sun Apr 24, 2022 5:48 pmJa racunao neki poen maksimum.Za nas puna kapa,trenutno.Ja se jos nadam vecem napretku sa novim delovima,ali tesko....RB i Ferari su dalekoRodoljub wrote: Sun Apr 24, 2022 2:44 pm
, a još nema nekih novih delova...
Lepa trkica... bilo je malo uzbudjenja iako zbog konfiguracije staze nisam očekivao ni pola od prikazanog...
Ako donesu paket koji bude uspjesan (pod uspjesan mislim eliminaciju poskakivanja, i dobijanju na brzini na pravcima, a ne gubiti na ostalima performansama) mislim da će biti u prednosti!gjoko-mkd wrote: Sun Apr 24, 2022 6:00 pm Rb je nosio delove na svaku trku...Ferari ništa. Binito kaže da će u Majamiju biti malo nesto, a da ceo paket nose u Barseloni.
Tada će puno toga biti jasnije. Bude li tada tesno...Rb će na kraju biti šampion. Ali ako Ferari donese veliki paket, a Rb ispucao svoje.....eto Ferarija u prednosti
Ipak...opet mislim dadrag bolida je ahilova peta ovog bolida
Hahahahah,nebi se mogao vise slozitiRodoljub wrote: Sun Apr 24, 2022 6:06 pmMcl-nu fali svega po malo... ali to je ono malo što devojci sreću kvariCAT wrote: Sun Apr 24, 2022 5:51 pmMislim da Mclarenu fali bolji motor da bi mogao da se nosi sa RBom i Ferrarijem .Ako kojim slučajem Merc to ispegla eto Mcla u borbi sa vodećima.Zoran84 wrote: Sun Apr 24, 2022 5:48 pm
Ja racunao neki poen maksimum.Za nas puna kapa,trenutno.Ja se jos nadam vecem napretku sa novim delovima,ali tesko....RB i Ferari su daleko, ako me razumeš...
Desetinka ovde zbog motora, desetinka onde zbog podešavanja, pa desetinka ovde zbog aerodin.... i to ti je to... al' nema veze, vratiće se Valter... ako je iko navikao da čeka to smo onda mi koji za isti navijamo
![]()

Vele da rade na tome!gjoko-mkd wrote: Sun Apr 24, 2022 8:07 pm Moguće je da je hladnije vreme loše po performansama Ferarija, ali ako vidimo frafikone za najbolja vremena, Lekler gubi jedino u prvu krivinu, a ta krivina se nalazi na kraju pravaca gde bolid Ferarija previše ima poskakivanje. Čak je i na glavnom pravcu razvijao veću brzinu od RB-ja(za mene čudno)!!!!!
Mora odmah rešiti poskakivanje bolida, ili reci ĆAO titulu
![]()