F1 Vesti - Diskusija

rajs41
Ja samo ne shvatam što Has, ako kaže da nije ugrožen što su Mazepinove pare otišle, pa sada im kao nje frka, što ranije nisu uzele nekog drugig vozača umesto Rusa, nego ovako ispalo na kraju ...
Image
Renault Terminator
Znamo da je Hamilton puko ko bas još davno...ali sad je prolupo totalno.
Izjavio je još da ne razumije,nije mu jasno, zašto se ženama oduzima prezime prilikom venčanja!!!
Ženam idiote niko ne oduzima prezime na venčanju,nego se pitaju prihvataju li prezime muža ili žele da zadrže svoje.Da se nekada ženio u životu bilo bi mu jasno.Mogao je da pita nekoga prije nego što ovako lupi.
Image
gjoko-mkd
Ne znam ko još ceni Luisa izvan trkačke staze....

da, vozi fantastično i ništa više kao čoveka od njeha
Interceptor
Vole to tako poznati da se čudno ponašaju,vole čudne stvari,jedu čudnu hranu pa eto vidimo i prezimena bi da "unaprede".

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Renault Terminator
"Haas je još prošle godine znao da je Mercedesov koncept pogrešan"

Ja bio volio da je pogrešan😁...ali ne volim ove generalske izjave "znali smo mi još.." polako,da vidimo mi danas i sutra šta se iz brda valja.Meni se to riješenje na Mercedesu ne sviđa,gledano estetski,ali estetika nije važna ako dato rješenje daje rezultate.
Image
Interceptor
Ali i kroz istoriju na oko neskladni i čudni bolidi u glavnom se nisu pokazali kao uspešni. Nije da bi me radovalo da je Mercedes skroz promašio koncept ali bi me jako radovalo da se neki iz srednjeg dela grida probiju i da imamo više različitih timova na podijumu tokom sezone.Iskreno se nadam da RB neće biti dominantan ali pošto su svi krenuli od nule sa aerodinamikom a znamo ko je za to nadležan u RB nebi me čudilo da dominiraju.

Renault Terminator
Ako Hamilton bude imao prosječan bolid,tek za neku pobjedu eventualno,baš me zanima kako će se pokazati kao vozač u toj nekoj gornjoj sredini grida.Lako je bilo peglati konkurenciju sa autom bržim 2s od konkurencije.Mišljenja sam da su njegove vozačke sposobnosti veoma precjenjene.No ajd da vidimo prvo šta mu je Merdža dala da vozi...
Image
Interceptor
Biće zanimljivo ako se bude trkao u sredini grida.

Renault Terminator
U vezi Safeta car-a...
Aston i Mečka out,ubaciti Ferrari,Meklaren,Lamborgini...
Image
Interceptor
Ili u tom Italianskom duhu a da bude limuzina... Giulia GTAm ;)
Post Reply