Možda...biće takođe zanimljivo pratiti i Saincovo probijanje ka vrhu.Renault Terminator wrote: Sat Jul 23, 2022 8:52 pm Ovi vodeći manje-više očekivano...
Ali otkud Noris sad odjednom iskoči ispred Alonsa i to dobrano ga otresao.
Biće ljuta borba sutra između Alonsa i Norisa,mislim da će to sutra biti najzanimljivi duel na stazi jer bi mogao trajati do kraja trke.
VN Francuske 22.-24.07.2022.
- Interceptor
Sainca ako posluži bolid i malo sreće i eto njega na petom eventualno šestom mestu.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- apricotspree
Sainz ce uz pomoc eventualno SC-a na sredini trke preskociti i Mecke s obzirom na tempo koji je prikazao.
- Interceptor
Iskreno ne mislim da su Mečke neki problem,više mu može biti problem ako zaglavi iza Alonsa,niko ne brani poziciju kao on.
Nisam ispratio treninge u petak...Ferari brže troši gume od Red Bula?Interceptor wrote: Sat Jul 23, 2022 3:06 pm Lepo Ferari odigrao kvalifikacije i RB nije imao odgovor. Ne mislim da to baš puno znači jer na sky f1 kažu da se Ferari dosta mučio sa degradacijom guma na simulaciji trke juče. Mcl slożio dobar paket za Norisa. Alonso...ništa novo u Alpini a Alonso "cedi" sve što ima.
- Interceptor
Nisam ni ja ali sam gledao na sky f1 kvalifikacije gde su govorili o tome.
AlexPb wrote: Sun Jul 24, 2022 11:42 amNisam ispratio treninge u petak...Ferari brže troši gume od Red Bula?Interceptor wrote: Sat Jul 23, 2022 3:06 pm Lepo Ferari odigrao kvalifikacije i RB nije imao odgovor. Ne mislim da to baš puno znači jer na sky f1 kažu da se Ferari dosta mučio sa degradacijom guma na simulaciji trke juče. Mcl slożio dobar paket za Norisa. Alonso...ništa novo u Alpini a Alonso "cedi" sve što ima.
Izgleda...,na pravcima je prednost na strani RB-a, ali ih Ferdža šije u brzim i srednje brzim krivinama...zato je za Ferari ključna potrošnja guma tokom ove trke, mislim da neće izdržati sa jednim stajanjem kako Pireli predvidja...
Pireli se u poslednje vreme "proslavio" sa pogađanjem potrošnje guma i odlazaka u boks.Rodoljub wrote: Sun Jul 24, 2022 12:36 pmAlexPb wrote: Sun Jul 24, 2022 11:42 amNisam ispratio treninge u petak...Ferari brže troši gume od Red Bula?Interceptor wrote: Sat Jul 23, 2022 3:06 pm Lepo Ferari odigrao kvalifikacije i RB nije imao odgovor. Ne mislim da to baš puno znači jer na sky f1 kažu da se Ferari dosta mučio sa degradacijom guma na simulaciji trke juče. Mcl slożio dobar paket za Norisa. Alonso...ništa novo u Alpini a Alonso "cedi" sve što ima.
Izgleda...,na pravcima je prednost na strani RB-a, ali ih Ferdža šije u brzim i srednje brzim krivinama...zato je za Ferari ključna potrošnja guma tokom ove trke, mislim da neće izdržati sa jednim stajanjem kako Pireli predvidja...

- Interceptor
Ne deluje ovo obećavajuće za Ferari. Max stalno u drs zoni,ako mu gume izdrže dovoljno dugo mislim da će obići Leklerka. Jedino ako peljav vazduh i agresivna vožnja pojedu Maxove gume. Ferari već čini mi se ima problem sa gripom nazad.