http://bit.ly/3YXBx0y

Perez na C4, Hamilton na C5, Sainz na C4 mnogo ranije, Lekler na C4 u jutarnjoj sesiji.CAT wrote: Sat Feb 25, 2023 5:30 pm Na kojoj gumi su Perez i Hamilton postavili najbolja vremena .Mislim za Pereza kaže na C4 gumi a Hamilton jel na istoj ili mekšoj gumi C5?

Ma kakvi, RB je daleko ispred svih. Perfektan test, pucaju od samopouzdanja, imaju sve, brzinu, pouzdanost, čuvaju gume... Nema ko da ih uhvati.CAT wrote: Sat Feb 25, 2023 6:10 pm Posle ovih testova i kako su pojedini krili bolide ne bi se kladio ja ni na jedan tim na pobedu u prvoj trci.Kriju bolide a sve će kao pravu snagu da pokazuju.

Pa ako je stvarno Rb toliko bolji onda i Ferrari I Merc treba da se pokupe i da napuste F1 jer to ocigledno nije za njih.tifoso_SF wrote: Sat Feb 25, 2023 6:21 pmMa kakvi, RB je daleko ispred svih. Perfektan test, pucaju od samopouzdanja, imaju sve, brzinu, pouzdanost, čuvaju gume... Nema ko da ih uhvati.CAT wrote: Sat Feb 25, 2023 6:10 pm Posle ovih testova i kako su pojedini krili bolide ne bi se kladio ja ni na jedan tim na pobedu u prvoj trci.Kriju bolide a sve će kao pravu snagu da pokazuju.