VN Bahreina 18.-20.03.2022.

nmc
Mecka slow and steady, ludilo trka, da svaka bude ovakva i super.
maverick
Мерцедес је тренутно трећи тим и ту ће бити до краја сезоне, а ово је пука срећа за њих...Далеко су Ферари и РБ испред њих, а они су далеко испред осталих....

Генерално само су заменили места са фераријем од прошле године и тркање је и даље веома лоше...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
BreadandButter
Jos nesto, kako dobar restart Leklera posle safety car-a, mislim da je jedan od retkih koji moze da nadmudri Maxa, mozda ne u svakoj al moze
apricotspree
Interceptor wrote: Sun Mar 20, 2022 4:49 pm Verstapen prvo imao problem sa volanom valjda hidraulika pa je posle navodno i baterija otkazala. Što se Mercedesa tiče iako ne deluje da su daleko za to je ipak zaslužan SC. Pogledajte samo koliko su pre SC zaostajali u sekundama.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Uzmi u obzir da je Mecka jedina koristila Hard gumu, u odnosu na rb i ferari. Pri tom razlika u brzini izmedju dve gume je ogromna. Luis je vozio 3sec brze od Rasela kada je Rasel bio na hard a luis na medium.
maverick
Мечка и Ферари исти број победа у Бахреину по 7 комада!!!!
Dzoni
Renault Terminator wrote: Sun Mar 20, 2022 4:44 pm Bravo i Alpine.I više od maksimuma su izvukli.
Više zahvaljujući odustajanjima. Sve su dalje od najboljih, ove godine biće manje bodova od prošle.
Realno bruka nakon onoliko najava....
:vozim:
apricotspree
BreadandButter wrote: Sun Mar 20, 2022 4:53 pm Jos nesto, kako dobar restart Leklera posle safety car-a, mislim da je jedan od retkih koji moze da nadmudri Maxa, mozda ne u svakoj al moze
Lekler je pokazao Maxu kada mu je, ne zatvorio, nego zalupio vrata i isekao ga na kocenju za krivinu br. 4.
maverick
apricotspree wrote: Sun Mar 20, 2022 4:54 pm Uzmi u obzir da je Mecka jedina koristila Hard gumu, u odnosu na rb i ferari. Pri tom razlika u brzini izmedju dve gume je ogromna. Luis je vozio 3sec brze od Rasela kada je Rasel bio na hard a luis na medium.
Да ли је могућа да је толика разлика!!! не бих рекао....

Мислим да је то била последица старих тврдих гума у односу на средње нове код Луиса. И да је мечка била спорија од РБ и СФ за око 1 секунде по кругу када су били на тврдој компопненти....
Interceptor
Iskreno više sam očekivao od Alpine a pogotovo McL

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

apricotspree
maverick wrote: Sun Mar 20, 2022 4:57 pm
apricotspree wrote: Sun Mar 20, 2022 4:54 pm Uzmi u obzir da je Mecka jedina koristila Hard gumu, u odnosu na rb i ferari. Pri tom razlika u brzini izmedju dve gume je ogromna. Luis je vozio 3sec brze od Rasela kada je Rasel bio na hard a luis na medium.
Да ли је могућа да је толика разлика!!! не бих рекао....

Мислим да је то била последица старих тврдих гума у односу на средње нове код Луиса. И да је мечка била спорија од РБ и СФ за око 1 секунде по кругу када су били на тврдој компопненти....
Izmedju soft i medium je oko 7 desetinki ili 8 koliko sam razumeo, a jos veca razlika izmedju medium i hard.

Ima mecka potencijala, ne voze oni taj auto na najagresivnijim podesavanjima, podignut je auto, samim tim slabi ground efekat. Nece biti brza popravka, ali ocekujem do pola sezone da ce se umesati.
Post Reply