Da se ne ponavljam, ali je odvezao danas profesorski. Klasa ostaje klasa.BreadandButter wrote: Sun Mar 05, 2023 4:43 pm Alonso ih je odveo u školu sve danas, iole konkurentan bolid i odma igra po stazi. Nisam hteo da pišem ništa do kraja da ne baksuziram. 41 godina jebotee, vozi na nož.
VN Bahreina 03.-05.03.2023.

Leclerc potvrdio da stvari nisu dobre: Red Bull je pronašao nešto veliko u vezi sa trkačkim tempom

http://bit.ly/3EZ8JN9

http://bit.ly/3EZ8JN9

ne vrijedi! ja vec sada odustajem od sezone. ne mogu vise gledati ovaj jad iz godine u godinu... ako se nesta drasticno promijeni, bicu srecan, ali mislim da vec sada Bullovi i Max imaju 20 pobjeda u sezoni! ovo ce biti sezona u kojoj ce dominirati nego Merc i u jednoj svojoj... zao mi Charlesa i zelim mu da napusti ovu ekipu sto prije moze! samo tako moze imati sansu da bude prvak!
- apricotspree
Cestitke RB, premocno!
Cestitke Astonu i Alonsu, sjajan tempo, ali pre svega sjajnooo cuvaju te gume, bukvalno su na krajevima stinta pravili najvece skokove, jednostavno ne jede auto gume.
Ferari kilavo, pouzdanost upitna, juce a i danas.
Da vidimo sada kako ce se dalje odvijati. Jedna staza ne znaci nista, treba bar 2, 3 trke pre nego sto konacno uspostavimo poredak.
Verujem da ce Mecka preakociti Aston i Ferari kroz 5 trka. Jednostavno mislim da nema AM taj potencijal da u sezoni moze da parira Ferariju i Mercedesu u razvoju.
Takodje mislim da je RB napravio ubicu od auta i da ce sa svim ogranicenjima uspeti tek tek da ostanu ispred konkurencije. Odnosno, dok konkurencija uhvati prikljucak, oni ce u torbi imati vec pozamasan broj bodova.
No da vidimo dalje, jedna trka nije cela sezona.
Cestitke Astonu i Alonsu, sjajan tempo, ali pre svega sjajnooo cuvaju te gume, bukvalno su na krajevima stinta pravili najvece skokove, jednostavno ne jede auto gume.
Ferari kilavo, pouzdanost upitna, juce a i danas.
Da vidimo sada kako ce se dalje odvijati. Jedna staza ne znaci nista, treba bar 2, 3 trke pre nego sto konacno uspostavimo poredak.
Verujem da ce Mecka preakociti Aston i Ferari kroz 5 trka. Jednostavno mislim da nema AM taj potencijal da u sezoni moze da parira Ferariju i Mercedesu u razvoju.
Takodje mislim da je RB napravio ubicu od auta i da ce sa svim ogranicenjima uspeti tek tek da ostanu ispred konkurencije. Odnosno, dok konkurencija uhvati prikljucak, oni ce u torbi imati vec pozamasan broj bodova.
No da vidimo dalje, jedna trka nije cela sezona.