VN Majamija 06.-08.05.2022.
Ферари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.Nelinjo wrote: Sun May 08, 2022 9:20 pm
Neću ništa dalje... čekam tu Barsu i te famozne nadogradnje... ali sam pesimista... ne znam kako ubrzati bolid koji je pravljen za full DF!
Nada postoji da će u Barsi nešta uraditi... ali ni Red Bull neće stajati skrstenih ruku, a već su u prednosti... Perez je izjavio da nisu imali problema sa motorom da bi bilo laganih 1-2 za bikove. 7 krugova je Charles bio u DRSu Verstapenu, 3 kruga je bio u manje od pola sekunde i nije ga uspio preteci! Na pravcima totalna nemoć Ferrarija!913 wrote: Mon May 09, 2022 3:13 amФерари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.Nelinjo wrote: Sun May 08, 2022 9:20 pm
Neću ništa dalje... čekam tu Barsu i te famozne nadogradnje... ali sam pesimista... ne znam kako ubrzati bolid koji je pravljen za full DF!
I da ne budem totalni pesimista, ostavicu malu nadu za tu Barselonu... ali ako tamo ne bude pomaka, ostaje Monako, Madjarska i eventualno Singapur za Ferrarijeve moguće pobjede, jer je tamo gotovo ne moguće preticati... na brzim stazama, sa dugim pravcima, mogu samo da se nadaju nekom odustajanju Bullova... a bikovi su mislim iskucali normu odustajanja za ovu sezonu.
Sad čekamo mozgove iz Maranela da poprave stvari, ako mogu... a sigurno će i Red Bull donijeti unapredjenja, pa da vidimo...
Ферари бар може да се бори за победе и вероватно на другим стазама где брзина није толико пресудна ће и побеђивати РБ, а шта рећи за Мерцедес који је пукао тотално и који не знају где ударају...913 wrote: Mon May 09, 2022 3:13 am
Ферари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.
Рекао сам током трке у Имоли да је РБ средио тај ауто и да је тренутно најјачи и да ће бити тешко СФ да их стигне. Предност РБ је позамашна и изгледа да смо сви веровали да су правила писана за СФ, али изгледа да нису и да су рађена за РБ, што се види из приложене задње две трке...2014. године Мерцедес је толико био супериоран да су се играли са противницима (знамо и разлог), а видим да РБ полако иде тим стопама...Мада можда и грешим и надам се да грешим...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
RB18 mi sve više djeluje kao Merc iz najboljih dana! Ide u tom smjeru i biće sve bolji i brži...maverick wrote: Mon May 09, 2022 7:09 amФерари бар може да се бори за победе и вероватно на другим стазама где брзина није толико пресудна ће и побеђивати РБ, а шта рећи за Мерцедес који је пукао тотално и који не знају где ударају...913 wrote: Mon May 09, 2022 3:13 am
Ферари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.
Рекао сам током трке у Имоли да је РБ средио тај ауто и да је тренутно најјачи и да ће бити тешко СФ да их стигне. Предност РБ је позамашна и изгледа да смо сви веровали да су правила писана за СФ, али изгледа да нису и да су рађена за РБ, што се види из приложене задње две трке...2014. године Мерцедес је толико био супериоран да су се играли са противницима (знамо и разлог), а видим да РБ полако иде тим стопама...Мада можда и грешим и надам се да грешим...
A Merc... izgleda da ih je ono otimanje inzinjera od strane RBulla mnogo kostalo, a ove unaprijedilo...
Meni sve ovo lici na još jednu "zavjeru" ili "teoriju zavjere", o stvaranju još jednog sampiona sa rekordima... jer navijači to vole, je li?! A Max samo vozi i ubira plodove...
A jadan Ferrari, i uz svu njihovu nespretnost, klasicnu talijanskim, nedaju im ni "omrčiti"!
- apricotspree
Polako ljudi. Rb je doneo dosta novih delova u odnosu na Ferari koji je skoro pa identican ako ne i identican sa pocetka sezone.
Ne verujem da je taj auto slabiji od RB-a, ali sam gotovo siguran da bi pobedili na sve i jednoj trci do sada da nisu pakovali toliko DF-a na auto.
Ne verujem da je taj auto slabiji od RB-a, ali sam gotovo siguran da bi pobedili na sve i jednoj trci do sada da nisu pakovali toliko DF-a na auto.