VN Majamija 06.-08.05.2022.

AlexPb
Image
913
Nelinjo wrote: Sun May 08, 2022 9:20 pm

Neću ništa dalje... čekam tu Barsu i te famozne nadogradnje... ali sam pesimista... ne znam kako ubrzati bolid koji je pravljen za full DF!
Ферари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.
AlexPb
AlexPb
Image
Image
Nelinjo
913 wrote: Mon May 09, 2022 3:13 am
Nelinjo wrote: Sun May 08, 2022 9:20 pm

Neću ništa dalje... čekam tu Barsu i te famozne nadogradnje... ali sam pesimista... ne znam kako ubrzati bolid koji je pravljen za full DF!
Ферари традиционално доноси надогорадње које не функционишу или још више погоршају ствари.Опет су "промашили концепт" и ту помоћи нема.
Nada postoji da će u Barsi nešta uraditi... ali ni Red Bull neće stajati skrstenih ruku, a već su u prednosti... Perez je izjavio da nisu imali problema sa motorom da bi bilo laganih 1-2 za bikove. 7 krugova je Charles bio u DRSu Verstapenu, 3 kruga je bio u manje od pola sekunde i nije ga uspio preteci! Na pravcima totalna nemoć Ferrarija!

I da ne budem totalni pesimista, ostavicu malu nadu za tu Barselonu... ali ako tamo ne bude pomaka, ostaje Monako, Madjarska i eventualno Singapur za Ferrarijeve moguće pobjede, jer je tamo gotovo ne moguće preticati... na brzim stazama, sa dugim pravcima, mogu samo da se nadaju nekom odustajanju Bullova... a bikovi su mislim iskucali normu odustajanja za ovu sezonu.

Sad čekamo mozgove iz Maranela da poprave stvari, ako mogu... a sigurno će i Red Bull donijeti unapredjenja, pa da vidimo... 😉
maverick
Ферари бар може да се бори за победе и вероватно на другим стазама где брзина није толико пресудна ће и побеђивати РБ, а шта рећи за Мерцедес који је пукао тотално и који не знају где ударају...

Рекао сам током трке у Имоли да је РБ средио тај ауто и да је тренутно најјачи и да ће бити тешко СФ да их стигне. Предност РБ је позамашна и изгледа да смо сви веровали да су правила писана за СФ, али изгледа да нису и да су рађена за РБ, што се види из приложене задње две трке...2014. године Мерцедес је толико био супериоран да су се играли са противницима (знамо и разлог), а видим да РБ полако иде тим стопама...Мада можда и грешим и надам се да грешим...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Nelinjo
maverick wrote: Mon May 09, 2022 7:09 am
Ферари бар може да се бори за победе и вероватно на другим стазама где брзина није толико пресудна ће и побеђивати РБ, а шта рећи за Мерцедес који је пукао тотално и који не знају где ударају...

Рекао сам током трке у Имоли да је РБ средио тај ауто и да је тренутно најјачи и да ће бити тешко СФ да их стигне. Предност РБ је позамашна и изгледа да смо сви веровали да су правила писана за СФ, али изгледа да нису и да су рађена за РБ, што се види из приложене задње две трке...2014. године Мерцедес је толико био супериоран да су се играли са противницима (знамо и разлог), а видим да РБ полако иде тим стопама...Мада можда и грешим и надам се да грешим...
RB18 mi sve više djeluje kao Merc iz najboljih dana! Ide u tom smjeru i biće sve bolji i brži...

A Merc... izgleda da ih je ono otimanje inzinjera od strane RBulla mnogo kostalo, a ove unaprijedilo... 😀

Meni sve ovo lici na još jednu "zavjeru" ili "teoriju zavjere", o stvaranju još jednog sampiona sa rekordima... jer navijači to vole, je li?! A Max samo vozi i ubira plodove... :lol:

A jadan Ferrari, i uz svu njihovu nespretnost, klasicnu talijanskim, nedaju im ni "omrčiti"! :lol:
913
Nelinjo wrote: Mon May 09, 2022 7:06 am mozgove iz Maranela
Мозгове!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
jovans04
Merc je naaj simpatičniji tim trenutno...nemaju poimjenja u kom pravcu sa ovim bolidom i
Toto kaže "jumping like a kangaroo" :)
apricotspree
Polako ljudi. Rb je doneo dosta novih delova u odnosu na Ferari koji je skoro pa identican ako ne i identican sa pocetka sezone.
Ne verujem da je taj auto slabiji od RB-a, ali sam gotovo siguran da bi pobedili na sve i jednoj trci do sada da nisu pakovali toliko DF-a na auto.
Post Reply