VN Saudijske Arabije 25.-27.03.2022.
- Renault Terminator
Ako sutra crknu obe Honde napred...eto Renaultovog motora na postolju

Renault Terminator wrote: Sat Mar 26, 2022 7:11 pm Ako sutra crknu obe Honde napred...eto Renaultovog motora na postolju![]()
- Interceptor
Pa i na prošloj trci Mercedes nije zaslužio podijum već se samo desilo. Alpine prijatno iznenadjenje a Mcl malo bolje ovog vikenda.
- apricotspree
Sada vise nema dileme da je Meckin motor najslabiji na gridu. Rusel se toliko koliko drzi u prvom sektoru, ali ostali sektori potop. Za divno cudo pa Mecka nije iza Alfe i Hasa.
Alpina sljaka dobro, izgleda im pase staza sa brzim krivinama i motor ih lepo gura na pravcu.
Odlican Perez, cestitke. Mada mislim da je i Maks kao i Luis izgubio auto u nekom momentu, kao da gume prestanu da rade odjednom iz nekog razloga.
Sto se tice starta, Perez nikada tu nije bio nesto preterano dobar, tako da generalno mislim da Ferair ima sansu na startu. Mada, duga trka, sigurnosno vozilo izlazi 100%.
Alpina sljaka dobro, izgleda im pase staza sa brzim krivinama i motor ih lepo gura na pravcu.
Odlican Perez, cestitke. Mada mislim da je i Maks kao i Luis izgubio auto u nekom momentu, kao da gume prestanu da rade odjednom iz nekog razloga.
Sto se tice starta, Perez nikada tu nije bio nesto preterano dobar, tako da generalno mislim da Ferair ima sansu na startu. Mada, duga trka, sigurnosno vozilo izlazi 100%.
Uf bice dobro sutra,dobre kvale,bravo Cheko,max podbacio. Ferari standardan imaju sansu sutra naravno,jos nisu okljucali motor izlgleda do kraja sa obzirom ak je tacan podatak o broju obrtaja sto se govori ko kako koristi... Jednom da se desilo da hamilton nije imao neku ludacku srecu ali tu je trka da se demantuje... Odlican Reno ne morate se zaliti vise dobar. Bota ja reko bice ko Kimi prve sezone u alfi konstatno neki poeni samo da se skuplja
Voleo bi videti Sumija na startu,to je taj gen
Voleo bi videti Sumija na startu,to je taj gen
- apricotspree
Neverovatno koliko je novo gorivo osakatilo Mecku, najjaci agregat poslednjih 8 godina.