TESTIRANJE - BAHREIN 23.3. - 25.3.2023.
Da, Ferari ubija gume. Taj problem iz prošle sezone nisu rešili, mada su potvrdili da im SF-23 radi kao što je to predviđeno na simulacijama u fabrici.Nelinjo wrote: Fri Feb 24, 2023 9:29 am Ferrari ima svoj program... ali čini se da će i ove sezone, bar na početku pržiti gume... da li će uspjeti da ga dotjeraju za sjutra i 3 slobodna treninga sledece sedmice... ne znam baš... RB je već bolid za trke!

Plus izgleda da su uspeli da ove godine poboljšaju brzinu na pravcu.Nelinjo wrote: Fri Feb 24, 2023 9:35 am To će biti opet brz bolid u jednom krugu... a šta ih sprijecava i zašto teško podesavaju bolid za trku!? To je pitanje svih pitanja... taj balans nikako da usklade...

Nema poskakivanja uopšte čini mi se. Ne znam kakav je što se tiče balansa, juče u večernjoj sesisiji je dosta 'bežao' Lekleru. I naravno kakva je potrošnja guma danas?Nelinjo wrote: Fri Feb 24, 2023 10:52 am Ferrari se cini bolje postavljenim danas... u poredjenju sa ostalim bolidima dosta nisko je podesen! ne znam sta pokusavaju, ali za sad ide na bolje... nema poskakivanja kao juce!

ono sto se moze vidjeti je da su koristili drugu podnicu! bolid jos nije izbalansiran na duze stintove, ali je osjetno brzi! nadam se da ce na tome raditi danas i sjutra...tifoso_SF wrote: Fri Feb 24, 2023 10:57 amNema poskakivanja uopšte čini mi se. Ne znam kakav je što se tiče balansa, juče u večernjoj sesisiji je dosta 'bežao' Lekleru. I naravno kakva je potrošnja guma danas?Nelinjo wrote: Fri Feb 24, 2023 10:52 am Ferrari se cini bolje postavljenim danas... u poredjenju sa ostalim bolidima dosta nisko je podesen! ne znam sta pokusavaju, ali za sad ide na bolje... nema poskakivanja kao juce!
toliko detalja na podnici ima RB19, cista umjetnost! mozda budu u qvalama tuda negdje, ali u tempu trke, mislim da ce RB sve oduvati! Ferrari se jos muci sa djecijim bolestima bolida, a ovi ga izgleda vec upakovali! bojim se da je ovo i prije pocetka gotovo...
volio bih da grijesim!
RB je vec spreman za trkanje!