Testiranje - Bahrein 10.3. - 12.3.2022.

Nelinjo
Interceptor wrote: Mon Mar 14, 2022 10:10 am A i nije samo dobar auto dovoljan.Ne sumnjam u kvalitete oba vozača ali za titulu mora puno toga da se poklopi.Voleo bi da se uključe u borbu i nadam se da će biti tako.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Mislim da Ferrariju fali malo tog šampiondkog šmeka u garaži! Da je ostao recimo Marchione, siguran sam da bi Ferrari bar jednom bio prvak! Čovjek ih je tjerao 24h dnevnog rada! :) I odmah se vidjelo 2018. da je napravljen pomak i onda nakon njegove smrti sunovrat! Njima treba neko takav da ih razdrma... ovako... mislim da će se boriti do nekog dijela sezone I onda će uslijediti pad, kao i obicno. A volio bih da nisam u pravu!
AlexPb
Renault Terminator wrote: Wed Mar 09, 2022 5:00 am Nisam ljubitelje Mazepina ali ovo što su mu uradili je stvarno bezveze,blago rečeno..
Slažem se. Politika i sport bi trebalo da budu razdvojeni. Na žalost, to postoji samo na papiru. U praksi je drugačija situacija.
AlexPb
Renault Terminator wrote: Wed Mar 09, 2022 2:52 pm
Interceptor wrote: Wed Mar 09, 2022 12:36 pm
Renault Terminator wrote:Nisam ljubitelje Mazepina ali ovo što su mu uradili je stvarno bezveze,blago rečeno..
Jeste bezveze ali mislim da su i njega a i sebe poštedeli neprijatnosti i problema sa nastupom na nekim stazama. Sigurno se na tu odluku nisu odlučili olako.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ma niti ima brzinu kao neki vozači,niti bi imao auto sa kojim bi bio zapažen na stazi,mislim na performantnost ne na Uralkali😁.Tim više mi je bezveze al ajd..
Video si danas Magnusena. Bio bi Nikita u Q2 sigurno.
Interceptor
Ma nije on bio zaslužio mesto zbog svoje vožnje već zbog para zato i tvrdim da im nije baš lako bilo otkazati ugovor.
Post Reply