A gde će Lekler????
Merc vise nije obećavajuće mesto Am isto tako
U Rb će teško znači budimo realni nema gde a da je bolje od Ferrarija.
Po meni može iz Ferrarija jedino ako ga Ferrari ne bude želeo više.
VN SAUDIJSKE ARABIJE 17.-19.03.2023.
- apricotspree
Pa napisao sam, rokada, Leka u Mecku, Ham u Ferari. Otisli su mnogi iz Ferarija, videli sta se desava i dovidjons.
- apricotspree
U 100e da ce Mecka pre biti konkurent nego FerariCAT wrote: Mon Mar 13, 2023 7:35 pm A gde će Lekler????
Merc vise nije obećavajuće mesto Am isto tako
U Rb će teško znači budimo realni nema gde a da je bolje od Ferrarija.
Po meni može iz Ferrarija jedino ako ga Ferrari ne bude želeo više.
Ако Хамилтон пређе у Ферари сумњам да ће то бити само да би имао у резимеу да је возио и за тај тим и због велике плате у истом.Он је за разлику од Алонса увек доносио добре одлуке.2007 дошао је у конкурентниapricotspree wrote: Mon Mar 13, 2023 8:03 pm Pa napisao sam, rokada, Leka u Mecku, Ham u Ferari. Otisli su mnogi iz Ferarija, videli sta se desava i dovidjons.
и одмах се борио за титулу.2013 прелази у тада неконкуретни
а онда долази 2014. Читао сам да ове промене у Феарију нису само рефлексно отпуштање људи већ истресање тима из гаћа.Тотална реорганизација.Дали Хам зна нешто што ми не знамо?Што се тиче Леклера једино смислено би било да оде у
ако буде места,све остало би било степеница ниже.Нисам добар прогностичар али ја мислим да и Леклер и Саинц иду из Ферарија а да следеће сезоне возе Хамилтон и Шумахер.Имате дозволу да се смејете грохотом Nema sto da se smejemo.
Lepo si napisao Hamilton je uvek znao gde da ide.Mnogi koji misle seo u najbrži auto ne misle da nije samo sedi vozi nego treba znati gde i šta voziti.Za mene Hamilton ima ono što je imao i Schumaher koga inače ne volim ali znao je da ostavipobednički Beneton i pređe u tada loš Ferrari.To je isto uradio i Hamilton ostavio tada jedan od najboljih Mclaren i prešao u Merc.
Hamilton u Ferrariju to i.mogu da zamislim ali Schumaher e to tek nema šanse.
Lepo si napisao Hamilton je uvek znao gde da ide.Mnogi koji misle seo u najbrži auto ne misle da nije samo sedi vozi nego treba znati gde i šta voziti.Za mene Hamilton ima ono što je imao i Schumaher koga inače ne volim ali znao je da ostavipobednički Beneton i pređe u tada loš Ferrari.To je isto uradio i Hamilton ostavio tada jedan od najboljih Mclaren i prešao u Merc.
Hamilton u Ferrariju to i.mogu da zamislim ali Schumaher e to tek nema šanse.
Ne znam , iz Ferarija su pričali da neće Hamiltona jer je problem oko godina, jedino ako to bude kratkoročno godinu ili dve. Sa druge strane nikome se ne ide u Red Bul zbog Verstapena, jer je tamo sve.apricotspree wrote: Mon Mar 13, 2023 8:03 pm Pa napisao sam, rokada, Leka u Mecku, Ham u Ferari. Otisli su mnogi iz Ferarija, videli sta se desava i dovidjons.

Ако i ove godine Perez bude daleko iza Maxa mislim da Lando ima najveće šanse da ga zameni, dečko nema predrasuda da bi vozio sa Maxom pa makar se pokazao i slabiji od njega, a sigurno je da nije srećan u McLarenu
Inaće kad je Luis napustio McLaren onomad da bi prešao u merc, McLaren je bio daleko od najboljih, Luis je imao samo 2 dobre godine kad je imao konkurentan McLaren, 2007 kad mu je Alonso pomrsio konce na poslednju trku i naredne 2008 kad je uspeo. Nakon toga Mc Laren više nije uspevao da prati najbolje do danas (a verojatno i potrajače)
Ne bi me čudilo da Luis pređe u Ferari, ali Mik Šumaher može u ferari jedino kao test ili rezervni vozač, mali nije talentiran ko otac iako je ok lik.
Inaće kad je Luis napustio McLaren onomad da bi prešao u merc, McLaren je bio daleko od najboljih, Luis je imao samo 2 dobre godine kad je imao konkurentan McLaren, 2007 kad mu je Alonso pomrsio konce na poslednju trku i naredne 2008 kad je uspeo. Nakon toga Mc Laren više nije uspevao da prati najbolje do danas (a verojatno i potrajače)
Ne bi me čudilo da Luis pređe u Ferari, ali Mik Šumaher može u ferari jedino kao test ili rezervni vozač, mali nije talentiran ko otac iako je ok lik.
- Renault Terminator
Neka Leka dođe u Renault,Okano ode u Merdžu,sektaš u Ferrari.Mislim da bi svi bili zadovoljniapricotspree wrote: Mon Mar 13, 2023 5:58 pm Ubedjen sam da ce Lekler napustiti Ferari ukoliko se nesto ne promeni ove sezone. Hamilton nema ugovor sa Meckom, eto prilike za rokadu![]()

Hada je Hamilton išao iz Meklrena tada je i Mercedes išao iz Meklarena, bili su se rastajali pa je Hamilton znao da će Meklaren biti klijentski tim. Onda Mercedes počeo da kupuje inženjere, Hamilton je znao da će imati najbolji motor i želeo je da bude u fabričkom timu. Zato su poslali Laudu da ga u Singapuru 2012. ubedi da pređe u Mercedes.Bistro wrote: Tue Mar 14, 2023 8:36 am Ако i ove godine Perez bude daleko iza Maxa mislim da Lando ima najveće šanse da ga zameni, dečko nema predrasuda da bi vozio sa Maxom pa makar se pokazao i slabiji od njega, a sigurno je da nije srećan u McLarenu