VN Velike Britanije 01.-03.07.2022.
- BreadandButter
Svaka čast Karlosu, imao sam osećaj kao da može da iznenadi
- Interceptor
Opet sam propustio kvalifikacije,nisam uspeo na vreme otarasiti se gostiju...
Dajte poredak.
Dajte poredak.
- apricotspree
Hamilton imao tempo za 1. Startni red, P2 ili P3. Zeznuli su se sto su pauzirali krug, jer ih je onda uhvatila jaca kisa a gume se ohladile
Dosadno je sve to sto ima veze sa baterijom, ne mozes da vozis pun gas koliko gume i gorivo dozvoljavaju. Da su tu atmosferci, picilo bi se iz kruga u krug
Dosadno je sve to sto ima veze sa baterijom, ne mozes da vozis pun gas koliko gume i gorivo dozvoljavaju. Da su tu atmosferci, picilo bi se iz kruga u krug
Voze uvek pun gas, samo su krugovi kad je baterija prazna sporiji. Sa atmosfercoma bi bilo kao da svako krug voze sa praznom baterijom.apricotspree wrote: Sat Jul 02, 2022 4:45 pm Hamilton imao tempo za 1. Startni red, P2 ili P3. Zeznuli su se sto su pauzirali krug, jer ih je onda uhvatila jaca kisa a gume se ohladile
- apricotspree
Reno wrote: Sat Jul 02, 2022 6:52 pmNisu bas pun gas. Rade oni punjenje baterije, poseban mod motora, ranije na kocnice, vise kocenja samim motorom, nisu na punom gasu.apricotspree wrote: Sat Jul 02, 2022 4:45 pm Hamilton imao tempo za 1. Startni red, P2 ili P3. Zeznuli su se sto su pauzirali krug, jer ih je onda uhvatila jaca kisa a gume se ohladile
Da, ali je to na atmosfercu limit i uvek u obrtajima pun gas, a ovde ispod mogucnosti agregata.
Voze uvek pun gas, samo su krugovi kad je baterija prazna sporiji. Sa atmosfercoma bi bilo kao da svako krug voze sa praznom baterijom.
Čini mi se da Rb ima prednost na ovu stazu, iako Lekler je nekako samouveren u svoj bolid. Mercedes ide sa manjim Df, što ih može koštati u krivinama i potrošnjom guma
čini mi se da ovde koji će ići na undercut, biće u prednosti, a oni koji će štedeti gume da bi išli na samo jedan box, na kraju će loše proći. Jednostavno u zadnje vreme forsiranjem se može puno više dobiti nego štedeti na jedan ulazak manje
čini mi se da ovde koji će ići na undercut, biće u prednosti, a oni koji će štedeti gume da bi išli na samo jedan box, na kraju će loše proći. Jednostavno u zadnje vreme forsiranjem se može puno više dobiti nego štedeti na jedan ulazak manje