Ниједном се није вратио максимално удесно и ниједном није исекао Леклера тј ушао му у путању…али је сужавао простор колико је потребно јер проблем је у самој кривини и банкинама где и ако те пустим одређеном путањом опет немаш где да скренеш и идеш право у зид јер немаш где и онда мораш да одузмеш гас и пустиш ме…мали је одвезао одлично , у Монци предриблао и Нориса такође врхунским кочењем и постављањем болида у кривини…а нимало не личи на Макса који је никакав компромис није имао према остатку света па је правио поздарије и ударао људе само тако…сетите се само ударања док је возио за ТР …maverick wrote: Sun Sep 15, 2024 2:42 pm Много се толерише при тумачењу одбране позиције и промени правца...ево сада сам поново гледао преглед трке, ладно је Пијастри сваки пут ишао макс лево и онда се скоро враћао максимално удесно, како би затворио Лекерка али сваки пут. То други возачи нису радили...ако су ишли да бране спољну страну ту су и остајали...значи ови двоструки аршини пун ми их је к...ц...ајде једном, али 10-12 пута то радити и да га нико не упозори....смешна је постала ова Ф1...
VN AZERBEJDŽANA 13.-15.09.2024.
У монци је захваљујући томе што је норис попустио, прошао иначе би разбио и себе и њега...
Правило јасни каже, да нема враћања назад при кочењу, ако си отишао превише у једну страну ту и остајеш...он се враћао и за две ширине болида на том правцу...
Мали је темпирана бомба која ће да направи опасан карамбол ускоро, ако настави овако да вози као мува без главе у појединим ситуацијама ,као што је данас било, а и у монци...
Правило јасни каже, да нема враћања назад при кочењу, ако си отишао превише у једну страну ту и остајеш...он се враћао и за две ширине болида на том правцу...
Мали је темпирана бомба која ће да направи опасан карамбол ускоро, ако настави овако да вози као мува без главе у појединим ситуацијама ,као што је данас било, а и у монци...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Проблем у њему је што му је его толико велики да угрожава и себе и друге својом вожњом...показао је шта мисли о свом тимском колеги када га умало није разлупао у монци...CAT wrote: Sun Sep 15, 2024 2:51 pm Zašto ti je Piastri toliki problem.Čovek je ekstra vozač.Pa nije dzabe Mclaren pukao ogromne pare da ga dovede.
Svako branjenje pozicije od Leklera je regularno.Da je nešto bilo.neregularno kako.kažeš prvi bi se Lekler žalio.Tako ne trazi problem gde ga nema.
Не волим Макса, али навијам из свег срца за њега, да ова говна из мекларена ништа не узму, управо због дупеглабца какв је овај пијастри...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Sudije okarakterisale udes Sajnca i Pereza kao trkački incident

https://pole-position.rs/sudije-okarakt ... -incident/

https://pole-position.rs/sudije-okarakt ... -incident/
Mislio sam na: "све ово је за навијаче, малко уштопали РБ, а када буде потребно ето њих поново први...".CAT wrote: Sun Sep 15, 2024 1:21 pmZašto glupost pa do kraja da Lando pobedi na svim trkama a Max da bude drugi pa uzima titulu.Al realno nit Lando može da pobedi na svim nit će Max da bude drugi na svim.RB malo da doda gas i uzimaju to
Prava borba ide za titulu konstruktora.
Pa u trenutku incidenta on je bio valjda 40 i više sekundi iza njih.Tako da dok je došao do njih bila je žuta zastava sigurno.Negde sam pročitao da mu je tim.javio pogrešno da je žuta zastava iako ona valjda nije još bila ili šta.
Uglavnom šteta što to nisu pokazali.