spusti ovo, čekiraj da možeš instalirati od nepoznatih izvora, kada se pojavi ,,dialog,, idi strelicom dole, čekiraj ins. ,,anyway,, i imaš sve programe sveta na dlanu
idi na sport , i prema dole imaš sve Sky kanale, Sport Klub....
Мерцедес труба...такође и сви остали сем СФ и РБ...лига за себе ....Каква год правила да буду, јбни Њуи направи добар ауто...добро имао је он и промашаја, али генерално човек је јбни геније...
Мерцедес, види се одлив људи из њега, тешко да ће они као што рекох нешто направити више у овој сезони...зајебали су озбиљно тај ауто са овом лудачком филозофијом и сад више не знају шта и где да поправе....
Нема ништа од оне силне најаве где ће бити озбиљног тркања са променом правила..опет су испливала два тима која се две светлосне године испред осталих...Да не буде забуне није мени жао што је Мерцедес лош, једноставно нисам очекивао да ће и други тимови оволико засрати...
Уместо да имамо изузетно занимљиву сезону где ће се рецимо 4 тима макљати за победе све исто и даље...два тима и то је то....
maverick wrote: Sat Mar 26, 2022 8:02 am
Хути нису продане душе...боре се за своју слободу од саудијског режима који их је напао, тачније њихову државу, на миг оних од преко бару...
Pročitah malopre ovu vest ( kopirao sam je ispod ). Rekoh ti ja da će Saudijci kupiti mir, bar za vikend da se organizuje trka.
Хути на три дана обустављају нападе на Саудијску Арабију
Јеменска група Хути саопштила је данас да обуставља ракетне и беспилотне нападе на Саудијску Арабију на три дана.
Кажу да би мировна иницијатива могла бити трајна ако коалиција предвођена Саудијском Арабијом која се бори у Јемену обустави ваздушне нападе и укине ограничења за коришћење лука.
Група је, такође, најавила тродневну суспензију копнених офанзивних операција у Јемену, укључујући и у региону за производњу гаса Мариб, рекао је Махди ал-Машат, шеф политичке канцеларије Хута, у говору који је преносила телевизија.
Jedan sam od onih koji su očekivali više od ove sezone. Zašto nisam zadovoljan? Zato što su dva najdominantnija tima nedodirljivi za ostale. Dakle imamo preslikanu prošlu sezonu.
Kukavna Alpina ima dobre startne pozicije ali ako pogledamo vremena, gde su? Svetlosnu godinu iza najboljih, biće opet preticane za ceo krug! Ako crkne neki Red Bul treći će biti preteknut za ceo krug, zar smo to hteli?
Daj Bože da nisam u pravu...
spusti ovo, čekiraj da možeš instalirati od nepoznatih izvora, kada se pojavi ,,dialog,, idi strelicom dole, čekiraj ins. ,,anyway,, i imaš sve programe sveta na dlanu
idi na sport , i prema dole imaš sve Sky kanale, Sport Klub....
Dzoni wrote: Sun Mar 27, 2022 12:24 am
Jedan sam od onih koji su očekivali više od ove sezone. Zašto nisam zadovoljan? Zato što su dva najdominantnija tima nedodirljivi za ostale. Dakle imamo preslikanu prošlu sezonu.
Kukavna Alpina ima dobre startne pozicije ali ako pogledamo vremena, gde su? Svetlosnu godinu iza najboljih, biće opet preticane za ceo krug! Ako crkne neki Red Bul treći će biti preteknut za ceo krug, zar smo to hteli?
Daj Bože da nisam u pravu...
Pratim F1 od 2000. godine. Retke su sezone od tada do danas gde si imao tri dominantna tima ( možda 2003. godine Ferari, Meklaren-Mercedes, Williams BMW). Uglavnom se svodi na dva dominantna tima i možda slučajni blesak trećeg tima. Imalo je situacija gde dominira samo jedan tim ( Ferari 2002. i 2004. godina, Red Bul 2013. godine i era Mercedesa ( 2014-2020) osim delimično sezone 2018. godine.
Realno, teško je bilo za očekivati da će se odnos snaga izjednačiti ove sezone - skroz nova pravila, mala je verovatnoća da većina ubode pravu stvar. Kapiram da će sledeće sezone biti gusto.
maverick wrote: Sat Mar 26, 2022 11:04 pm
Мерцедес труба...такође и сви остали сем СФ и РБ...лига за себе ....Каква год правила да буду, јбни Њуи направи добар ауто...добро имао је он и промашаја, али генерално човек је јбни геније...
Мерцедес, види се одлив људи из њега, тешко да ће они као што рекох нешто направити више у овој сезони...зајебали су озбиљно тај ауто са овом лудачком филозофијом и сад више не знају шта и где да поправе....
Нема ништа од оне силне најаве где ће бити озбиљног тркања са променом правила..опет су испливала два тима која се две светлосне године испред осталих...Да не буде забуне није мени жао што је Мерцедес лош, једноставно нисам очекивао да ће и други тимови оволико засрати...
Уместо да имамо изузетно занимљиву сезону где ће се рецимо 4 тима макљати за победе све исто и даље...два тима и то је то....
Nisu oni zeznuli auto koji je još i dobar koliko su zeznuli motor.Pa pogledaj gde su ostali korisnici ubedljivo poslednji .Ili veruješ da su svi merc korisnici zezni šasije.kad je Ferrari bio loš gde su bili alfa i hasss poslednji .Ferrari napravi dobar motor i vidi gde su sad..Uostalo pa sve više vozača kritikuje taj merc motor i sam Noris je izjavio da je loš.Ako merc ne sredi motor teško njegovim korisnicima.