VN Saudijske Arabije 25.-27.03.2022.
- BreadandButter
A ja proctitao pre pola sata da su odlucili da se sve odrzi, kao sve je bezbedno koliko moze biti. Al da se ne lazemo, situacija moze da eskalira svakog momenta. Generalno ne zelim da se otkaze trka zato sto mi se gleda f1, al voziti blizu zone gde se bombarduje, i generalno da ima civila i turista, meni je to neverovatno.
Ma opušteno, njima je to stanje redovno... Huti im svako malo puste po koji dronić-kamikazu, neke presretnu, po neki prodje, napravi neku štetu i to je to... 19.3. isto su ih "gadjali"... uglavnom su rafinerije i aerpdromi (civilni) meta, bili do sada... i tako već godinama...
Jedino malo bode oči ovo što stoji na sajtu Pol position, kao objava u kojoj se kaže "napad TERORISTIČKE organozacije Huti".... al ajde, vrv je preuzeto samo-copy paste...
Jedino malo bode oči ovo što stoji na sajtu Pol position, kao objava u kojoj se kaže "napad TERORISTIČKE organozacije Huti".... al ajde, vrv je preuzeto samo-copy paste...
- BreadandButter
Da da, to sam skoro saznao da se oni tako koškaju, ovi njima bombardere, ovi drugi dronove i tako u krug. Videcemo sta ce biti sa trkom. Nesto dosta problema imaju bolidi, i ferarijevci i red bulovci, mercedesi za sad nista, osim sto im je slab generalni tempo
Pozdrav Rodoljube.Mrka kapa,izgleda ove godine,nista od radosti,kao u Monci.Rodoljub wrote: Fri Mar 25, 2022 6:09 pmPozdrav Alex... sto godinaAlexPb wrote: Fri Mar 25, 2022 5:56 pmGde si Rodoljube, legendo.Rodoljub wrote: Fri Mar 25, 2022 4:14 pm Samo da vas pozdravim drugari, želim nam zanimljivu i neizvesnu sezonu.... i pre svega poštenu borbu do kraja....
P. S.
Jedva se registrovah iz stotog puta i sad reko aj da probam preko mob. - a... kad ono iz prve...
Poštena borba, bez raketa u pozadini.
Ulična staza, videćemo koliko će se razlikovati po pitanju plasmana na treninzima u odnosu na Bahrein....
E i malecka korekcija... braća Huti rade dronovima...
Mcl malo živnuo...
A Srki Erceg će na kraju da popije nadimak "morsko prase".... inače sisar, koje se tako kreće, pa efekat pa...![]()
Sto se tice Ercega,zbog njega odavno ne gledam f1 na sk-a
^^
Pozdrav Zoki....

A što se tiče Mcl jbg, nisu se našpanovali još
, a i ipak je rano za neku dublju analizu... mali nam je uzorak, videćemo kako će teći razvoj tog auta a i Mercedes će vrv vremenom da podigne performanse... vidiš da i Honda i Ferari imaju neke gremline koji sreću kvare... samo se Reno kotrlja standardno
....videćemo za 2-3 meseca...
A dobar je Srki, nema zlu nameru ako ništa drugo, jbg ja poštujem barem što se tu nešto trudi eto...boljeg nemamo, ako me razumeš...
Pozdrav
Pozdrav Zoki....
A što se tiče Mcl jbg, nisu se našpanovali još
A dobar je Srki, nema zlu nameru ako ništa drugo, jbg ja poštujem barem što se tu nešto trudi eto...boljeg nemamo, ako me razumeš...
Pozdrav
- Sejo #95-B
Mercedes je danas pokušao da reši neke od problema, novim aero paketom.Meni izgleda interesantno DRS krilo.
Manje priče,više posla. 

Eh,nadam se i ja nekom napretku,videcemo.Svakako,ocikavalo se vise.Rodoljub wrote: Fri Mar 25, 2022 9:04 pm ^^
Pozdrav Zoki....
A što se tiče Mcl jbg, nisu se našpanovali još, a i ipak je rano za neku dublju analizu... mali nam je uzorak, videćemo kako će teći razvoj tog auta a i Mercedes će vrv vremenom da podigne performanse... vidiš da i Honda i Ferari imaju neke gremline koji sreću kvare... samo se Reno kotrlja standardno
....videćemo za 2-3 meseca...
Pozdrav
Znam da boljeg nema,ali ja nisam mogao vise.Doslo do kraja
Za sada ostaje sve po protokolu, saudijske vlasti uveravaju da je sve bezbedno, vozači su u raspoloženju da se trka otkaže ali su bukvalno ucenjeni, u fazonu ako ne budete hteli da se trkate ne garantujemo kad i kako ćete napustiti SA. Verujem da bi bila ista situacija kao sa Rusijom da Aramco nije jedan od glavnih sponzora F1 i da nemaju višegodišnji ugovor. Žao mi je što je F1 došla u ovakvu situaciju.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka