VN Bahreina 18.-20.03.2022.

nmc
Baš gledam vremena u odnosu na prošlu godinu, 1.5s sporija pol pozicija i 2.5s sporiji najbrzi krug u trci. Deluju bolidi malo tromije u sporim krivinama, ali mislim da ovaj zaostatak nije strašan sobzirom da je prva trka i samo 6 dana testova potpuno drugačije filozofije bolida.
blaxican21
auuu
nisam hteo nista od social media da gledam dok je trajala trka...
sta drugo reci nego FALA Q!!!
I onaj osecaj kada ide italijanska himna i ceo tim peva :ferrari: :ferrari: :ferrari:
Fratelli d'Italia,
L'Italia s'è desta,
Dell'elmo di Scipio
S'è cinta la testa.
Dov'è la Vittoria?
Le porga la chioma,
Ché schiava di Roma
Iddio la creò.

nego, i dalje mi nije jasno da smo pit stopove odradili maestralno, nismo zeznuli taktiku, brzina je tu.... shok i dalje
BreadandButter
blaxican21 wrote: Mon Mar 21, 2022 11:15 am auuu
nisam hteo nista od social media da gledam dok je trajala trka...
sta drugo reci nego FALA Q!!!
I onaj osecaj kada ide italijanska himna i ceo tim peva :ferrari: :ferrari: :ferrari:
Fratelli d'Italia,
L'Italia s'è desta,
Dell'elmo di Scipio
S'è cinta la testa.
Dov'è la Vittoria?
Le porga la chioma,
Ché schiava di Roma
Iddio la creò.

nego, i dalje mi nije jasno da smo pit stopove odradili maestralno, nismo zeznuli taktiku, brzina je tu.... shok i dalje
Ovo sam i ja juce komentarisao sa kolegom nmc-om, cudo da nismo sjebali pit stop ili strategiju, uglavnom negde useru hhaaha
gjoko-mkd
Max je ispao glavonja.... i to faktima. Ispada da je stari narod bio u pravo-ako neko se ponaša kao glavonja, velike su šanse da je tako.
Aj jedan put mu je Lecler prodao fintu...ali više puta!!!!!
I još je na radio grmeo da nikada više neće štedeti gume u izlaznom kugu

Izvinite...ali ovaj ima glavu koo kazan za rakiju

Bez uvrede...ali tako je
Kada se vratim kući, sa PC-ja ću bolje objaniti
mercedes-amg///
nmc wrote: Mon Mar 21, 2022 11:03 am Baš gledam vremena u odnosu na prošlu godinu, 1.5s sporija pol pozicija i 2.5s sporiji najbrzi krug u trci. Deluju bolidi malo tromije u sporim krivinama, ali mislim da ovaj zaostatak nije strašan sobzirom da je prva trka i samo 6 dana testova potpuno drugačije filozofije bolida.
Hvala za info, baš to htedoh da pogledam.
Činilo mi se kao da su više sporiji od toga.
CAT
Pohvale za Ferrari lepo urađeno.
Sto se tiče Mercedesa ne pamtim kad su poslednje ekipe bile od jednog proizvođača motor.Motor im je trenutno katastrofa.
U nekoj teoriji Merc možda namerno smanjuje snagu u prvih par trka da se ne bi možda pokazao kao dominantna šasija.Jer da je izdominirao prvu trku verovatno bi see digla ogromna prašina na dizajn a verovatno bi bilo i protesta.Videćemo u ostalim trkama ali ako ovako nastave biće katastrofa za Mercedesove korisnike.
Nelinjo
Još uvijek se ne vjeruje Mercedesu! :) šta radi Merc! :lol:
maverick
Ма промашили све, од шасије преко мотора...трећи тим и то им је што им је за ову сезону...можда до летње паузе и у раде нешто, да буду мало бољи, али ни СФ н иРБ неће седети скрштених руку...а ни други вероватно...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
zarko.s.
Site Admin
Interceptor
CAT wrote: Mon Mar 21, 2022 4:10 pm Pohvale za Ferrari lepo urađeno.
Sto se tiče Mercedesa ne pamtim kad su poslednje ekipe bile od jednog proizvođača motor.Motor im je trenutno katastrofa.
U nekoj teoriji Merc možda namerno smanjuje snagu u prvih par trka da se ne bi možda pokazao kao dominantna šasija.Jer da je izdominirao prvu trku verovatno bi see digla ogromna prašina na dizajn a verovatno bi bilo i protesta.Videćemo u ostalim trkama ali ako ovako nastave biće katastrofa za Mercedesove korisnike.
Ne znam ko je postavio datu teoriju ali je krajnje neozbiljna.
Post Reply