Zato sto se sve sto se desilo do crvene zastave racuna.
VN Australije 31.03.-02.04.2023.
- apricotspree
Ma ako su ponistili incident, ponistite i kaznu, manite me gde se desilo
3.Zašto onda alpine nisu vraćene na svoje pozicije.????Dzoni wrote: Sun Apr 02, 2023 7:48 amTo su dva odvojena pitanja:apricotspree wrote: Sun Apr 02, 2023 7:46 am Kazu cost cap a dozvole ovoliko krljanje.
Ne znam zasto su dali sainzu kaznu ako je sve vraceno na staro...
Mecke sjajne na startu protiv Maksa, Luis borba sa Alonsom na stopericu, Gasli mega voznja, steta. Hulk odlican.
Ferari.... Ili auto, ili vozaci ili strategija, nesto ce ih uvek zakaciti
1.Zašto su kaznili Sainza?
2.Zašto je vraćeno na "staro"?
Oba su objašnjena.
Polupane da al mogli su da udju plasman .Ako se pravimo fa se ništa nije desilo opet zašto je Sainc kažnjen.
I glavno Stroll izleće svojom greškom i vraćaju ga napred .To nije FIA
Ko je poništio incident?apricotspree wrote: Sun Apr 02, 2023 7:52 am Ma ako su ponistili incident, ponistite i kaznu, manite me gde se desilo

Baš toapricotspree wrote: Sun Apr 02, 2023 7:52 am Ma ako su ponistili incident, ponistite i kaznu, manite me gde se desilo
Al očigledno Ferrariju fali mudonja koji će da pita FIU ZAŠTOOOOO
Zar nije onda bilo logičnije ako su uzeli plasman pre starta vratiti Alpine i završiti trku bez vožnje iza sf cara .Mislim kako su u prošlosti završavali trke ovo bi bili vrh.Al očigledno FIA pravi gluposti.Reno wrote: Sun Apr 02, 2023 7:55 am Nisu ponistili incident, jednostavno nisu svi vozaci prosli prvi sektor i nisu imali koji drugi poredak da uzmu nego onaj pre restarta, sve posle crvene zastave se ne racuna.
Meklaren ni kriv ni duzan 5. u konstruktorima.
I ja pitam zbog čega je morao da se vozi taj poslednji krug ????Reno wrote: Sun Apr 02, 2023 8:01 am Ne mogu da vrate Alpine zato sto nisu u voznom stanju isto sve po pravilima.
Ako su već prekinuli trku i vratili pozicije baš zbog Alpine su trebali i da je završe u 57 krugu.Od kad to F1 mora da se vozi celu dužinu trke??