Ferrari i RB sam i očekivao ovako visoko.Meklaren me iznenadio negativno.
Alpine posle svega šta je ovaj tim prošao u pauzi ovaj rezultat Alonsa je fantastičan,ja sam ih očekivao zakovane na začelju karavana.
VN Bahreina 18.-20.03.2022.
- Interceptor
Pa teško je verovatno da za tako kratko vreme se može menjati koncept.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- apricotspree
Toto kaze da je rano za procene u smislu gde tacno kaskaju. Ono sto kaze da je za sigurno jeste da imaju veliki otpor vazduha sto ih dosta kosta na pravcima.
Takodje, morali su da podignu auto da bi sprecili toliko poskakivanje. Pod je problem, nesto tu ne stima, ali verovatno je resivo.
Bilo bi odlicno kada bi se ukljucili u borbu sa RB i Fer, imali bi haos od sezone, 2021na kvadrat
Sto se tice trkackog tempa, rb i ferari ima da odmagle, prednost dajem RB. Mislim da ce Max do pobede ako se izvuce iz tog sendvica na startu.
Takodje, morali su da podignu auto da bi sprecili toliko poskakivanje. Pod je problem, nesto tu ne stima, ali verovatno je resivo.
Bilo bi odlicno kada bi se ukljucili u borbu sa RB i Fer, imali bi haos od sezone, 2021na kvadrat
Sto se tice trkackog tempa, rb i ferari ima da odmagle, prednost dajem RB. Mislim da ce Max do pobede ako se izvuce iz tog sendvica na startu.
Ferari nije bio toliko dobar kao što se vidi na prvi pogled. bahrein je staza gde su pobeđivali i kada nisu imali najbolji auto.....što znači da na one staze gde motor nema značaja, Rb će ih oduvati
jedino mi daje nadu da je Lecler izjavio da ceo dan nije nešto dobro išlo, što bi moglo značiti da ovo nije prava snaga Ferarija
Ako ostane ovakav raspored snaga bolida, Max ovo uzima....ili ferari mora pod hitno da popravi kočenje. Tu ih Rb razbija
Mercedes će se vratiti...no možda bude kasno za titulu
Ostali osim ferariveih juniora su tu gde su bili i prošle godine...tu i tamo sa momentnim iznenađenjima
jedino mi daje nadu da je Lecler izjavio da ceo dan nije nešto dobro išlo, što bi moglo značiti da ovo nije prava snaga Ferarija
Ako ostane ovakav raspored snaga bolida, Max ovo uzima....ili ferari mora pod hitno da popravi kočenje. Tu ih Rb razbija
Mercedes će se vratiti...no možda bude kasno za titulu
Ostali osim ferariveih juniora su tu gde su bili i prošle godine...tu i tamo sa momentnim iznenađenjima
- mercedes-amg///
Gjoko
Ubo si za pol, nadam se da ćeš omašiti za trku.
Luis brojevi i kaciga u stilu Rosija.
Za trku sutra, napred Lekler !
Ubo si za pol, nadam se da ćeš omašiti za trku.
Luis brojevi i kaciga u stilu Rosija.
Za trku sutra, napred Lekler !
Мерцедес тешко да ће се они похватати, јер тај под не ради уопште...требаће њима много времена да исправе грешку, ако је уопште и исправе, јер је ових 0.7 секунди заостатка превише да се надокнади, за пар трка. Да сви остали замрзну развој, онда да, овако тешко...
За сада једино Ферари може да парира РБ, али сам мишљења да како буде одмицала сезона да ће РБ бити бољи и бољи и да остали неће моћи да прате тај њихов напредак развоја болида...
Надао сам се да ће бити више тимова у борби ове године та титуле, али изгледа да тако бити неће...
Правила за кога су писана, па виде ће се после пар трка...
За сада једино Ферари може да парира РБ, али сам мишљења да како буде одмицала сезона да ће РБ бити бољи и бољи и да остали неће моћи да прате тај њихов напредак развоја болида...
Надао сам се да ће бити више тимова у борби ове године та титуле, али изгледа да тако бити неће...
Правила за кога су писана, па виде ће се после пар трка...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Ferari je imao kraće prenosne odnose u menjaču od RB-ja, a Mercedes još kraće.
Špekuliše se da je za to razlog relativno slab Mercedesov motor(oko desetak Ks...možda do 15)
Plus ferari je tovaren sa više Df od RB-ja....i to me brine. Previše Df može da jede gume...no i manjak Df nekad znači veće trošenje guma(proklizavaju točkove)
lekler je pol uzeo u kompleksu krivina 5-6-7
Špekuliše se da je za to razlog relativno slab Mercedesov motor(oko desetak Ks...možda do 15)
Plus ferari je tovaren sa više Df od RB-ja....i to me brine. Previše Df može da jede gume...no i manjak Df nekad znači veće trošenje guma(proklizavaju točkove)
lekler je pol uzeo u kompleksu krivina 5-6-7
Kako sad pa slabiji meckin motor?
Jbt imali su najjaci motor pre 4 meseca, sad odjedared izgubili snagu!?
Jedino ako nisu taj motor zavrnuli, da traje duze, mada cisto sumnjam, al ajde moguce je ...
Sa kracim brzinama, pokusavas da onemogucis da ti auto izvlaci maks snagu, samim tim on bude mirniji pri izlasku uz krivina...
Jbt imali su najjaci motor pre 4 meseca, sad odjedared izgubili snagu!?
Jedino ako nisu taj motor zavrnuli, da traje duze, mada cisto sumnjam, al ajde moguce je ...
Sa kracim brzinama, pokusavas da onemogucis da ti auto izvlaci maks snagu, samim tim on bude mirniji pri izlasku uz krivina...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”