Dobro kidanje Maksa i Leklera.
Alonso loše startovao i nema trkački tempo.
VN Emilije Romanje 22.-24.04.2022.
- BreadandButter
Maks ostavlja vise mesta Lekleru, videlo se i sad u napadu, Hamiltonu nikad nije. Sto mozemo pripisati mozda strozim pravilima, stvarno ne znam, svakako je to samo moje subjekivno vidjenje.maverick wrote: Sat Apr 23, 2022 3:07 pmНе разумем која је разлика између Леклера и Хамилтона, када се Макс другачије понаша?BreadandButter wrote: Sat Apr 23, 2022 3:03 pm Ajde nek se zavrsi, al me stvarno iznenadjuje ponasanje obojice. Max se skroz drugacije ponasa sa Leklerom nego sa Hamiltonom. Sto mogu da razumem
- apricotspree
To sam i ja prokomentarisao, iznenadio me Max koliko prostora ostavlja. Kada je bio u duelu sa Hamiltonom, na istom tom mestu ga je izgurao van staze, u Monzi isto ni da makne, isao uvek agresivnije 300%
- BreadandButter
Ma da, a sad vec trku za trkom vidimo fer trkanje. Ako nista drugo, lepo je za gledati. Jedva cekam sutra
- Renault Terminator
Hamilton je prljav vozač,najprljaviji vozač u istoriji F1.Pa je i Maks igrao prljavo sa njim.
Ovogodišnje duele Maksa i Leklera su uživancija za gledati,čisti,sportski.Ko je brži taj i pobjedi i neka ostane na tom nivou a ne da jedan drugog izbacuju zato što je onaj drugi brži od njega kao što je Hamilton uradio Maksu u Silverstonu.
Ovogodišnje duele Maksa i Leklera su uživancija za gledati,čisti,sportski.Ko je brži taj i pobjedi i neka ostane na tom nivou a ne da jedan drugog izbacuju zato što je onaj drugi brži od njega kao što je Hamilton uradio Maksu u Silverstonu.

- BreadandButter
Haha moguce, niko tu nije cvećka svakako. A ocekivao sam vatromet zato sto se kao ne vole jos iz kartinga kad ono... jos su imali neku zanimljivu razmenu na konferenciji, valjda ih novinar pitao dal vuku lose misljenje iz kartinga, gde su se obojica nesto sprdali, al nisam uspeo da nadjem na netu tu
- BreadandButter
Pa ,moracu da se slozim sa tobom. Ne znam dal je najprljaviji u istoriji, al definitivno ne volim njegov stil prljavosti, da tako kazem...nikad nisam bio fan njegovog ponasanja sto van staze, sto na staziRenault Terminator wrote: Sat Apr 23, 2022 3:26 pm Hamilton je prljav vozač,najprljaviji vozač u istoriji F1.Pa je i Maks igrao prljavo sa njim.
- BreadandButter
Zaboravih da prokomentarisem, Sainz je danas bio odlican, valjda ce se povratiti psihički, posto one greske mu nikako ne trebaju