Očekivana odluka Ferrarija u boksu.Zašto bi išli posle Piastria u boks sasvim logično da ostanu i probaju da završe trku.
Ne pamtim da se neki tim ovako zeznuo kao Mclaren.
Al opet da se znalo da Noris ima prednost onda ne bi došlo do napada Piastia i imali bi jedan dva i mogli da kontrolišu trku.
Mislim da ni Piastri nije baš bio fer ptema Norisu sa onim potezom verujem da će Lando to da mu zapamti.
Mislim i on vidi da je Lando u boljoj poziciji al Jbg fali jaka figura u Mclarenu koja može da stavi stvari na svoje mesto.Ovako šteta prosipaju pobede a nisam siguran da imju taj luksuz.Vratiće se i RB a i Merc
VN ITALIJE 30.08.-01.09.2024.
Dovoljno je samo pogledati Norisovu izjavu nakon trke, posebno onaj deo o kočenju gde kaže da je za dlaku izbegao sudar sa timskim kolegom. Ovo im je danas bila dobra šansa da se približe Red Bulu. Ne znam da li će imati još prilika....CAT wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 6:05 pm Očekivana odluka Ferrarija u boksu.Zašto bi išli posle Piastria u boks sasvim logično da ostanu i probaju da završe trku.
Ne pamtim da se neki tim ovako zeznuo kao Mclaren.
Al opet da se znalo da Noris ima prednost onda ne bi došlo do napada Piastia i imali bi jedan dva i mogli da kontrolišu trku.
Mislim da ni Piastri nije baš bio fer ptema Norisu sa onim potezom verujem da će Lando to da mu zapamti.
Mislim i on vidi da je Lando u boljoj poziciji al Jbg fali jaka figura u Mclarenu koja može da stavi stvari na svoje mesto.Ovako šteta prosipaju pobede a nisam siguran da imju taj luksuz.Vratiće se i RB a i Merc
Они губе титулу од РБ у обе конкуренције, јер код њих се не зна ко је број један возач. Прво су Ланда у мађарској уштопали и на сва уста рекли, не секирај се, кадније ће ти се вратити. Ево видимо како му враћају. Пијастри као да жели да се доксже и покаже како је он Но1 у тиму и на све начине покушава да Ланда срефи у борби за титулу. Ако овако наставе, пиши пропало за титулу. Ко зна шта ће бити следеће године, можда и мерц и ферари се укључе у борбу...
Буквално се рим посрао по Ланду..тачније он је будала када је поверовао тада у мађарској да ће га тимски колега подржати у борби за титулу..требао је да буде дрзак као што је то фетел био и одјебао мулти 21 вебера...
Буквално се рим посрао по Ланду..тачније он је будала када је поверовао тада у мађарској да ће га тимски колега подржати у борби за титулу..требао је да буде дрзак као што је то фетел био и одјебао мулти 21 вебера...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
Tako je, ako Mcl hoće titulu sledeće godine mora sad da označi vozača br.1.maverick wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 7:44 pm Они губе титулу од РБ у обе конкуренције, јер код њих се не зна ко је број један возач. Прво су Ланда у мађарској уштопали и на сва уста рекли, не секирај се, кадније ће ти се вратити. Ево видимо како му враћају. Пијастри као да жели да се доксже и покаже како је он Но1 у тиму и на све начине покушава да Ланда срефи у борби за титулу. Ако овако наставе, пиши пропало за титулу. Ко зна шта ће бити следеће године, можда и мерц и ферари се укључе у борбу...
A čini mi se da je već kasno za to.