VN Kanade 06.-08.06.2024.
Pa.negde je i normalno da podržavaju Rasela.jer on im ostaje i treba pokazati da je on dobar vozač.Al mene Rassel sve više podseća na Botasa.Još ako dođe Kimi biće Rasel druga violina.
Ono što.mi je glupo što u Mclarenu forsiraju Norisa.Juče je Oskar bio brži al nekim odlukama Mclarena opet je ostavljen iza.Pogotovo ona glupost pred kraj kad su pitali Oskara jel oćeš napred.Što ga to nisu pitali kad je Noris izašao ispred Maxa i izgubio pozicije od Maxa i Rasela i onda usporavao Piastrija.
Pre ce biti da je Rasel kao Rosberg nego Botas.CAT wrote: ↑Mon Jun 10, 2024 6:46 amPa.negde je i normalno da podržavaju Rasela.jer on im ostaje i treba pokazati da je on dobar vozač.Al mene Rassel sve više podseća na Botasa.Još ako dođe Kimi biće Rasel druga violina.
Ono što.mi je glupo što u Mclarenu forsiraju Norisa.Juče je Oskar bio brži al nekim odlukama Mclarena opet je ostavljen iza.Pogotovo ona glupost pred kraj kad su pitali Oskara jel oćeš napred.Što ga to nisu pitali kad je Noris izašao ispred Maxa i izgubio pozicije od Maxa i Rasela i onda usporavao Piastrija.
A za Meklaren normalno da podrze Norisa jer je dosta brzi pre svega zbog cuvanja guma, Pjastri uvek pri kraju trka ostane bez guma. Ovde za 10 krugova je zavrsio 7 sekundi iz Norisa.
Делим твоје мошљење јер многе ствари се понављају у истом облику.