VN Kanade 06.-08.06.2024.

maverick
Иначе Мечке дефинитивно подржавају Расела...ко ономад што је мекларен цео стао на страну Сене, а проста ко шиша...
“If a person has no dreams, they no longer have any reason to live.”
zarko.s.
Site Admin
CAT
maverick wrote: Sun Jun 09, 2024 10:23 pm Иначе Мечке дефинитивно подржавају Расела...ко ономад што је мекларен цео стао на страну Сене, а проста ко шиша...
Pa.negde je i normalno da podržavaju Rasela.jer on im ostaje i treba pokazati da je on dobar vozač.Al mene Rassel sve više podseća na Botasa.Još ako dođe Kimi biće Rasel druga violina.
Ono što.mi je glupo što u Mclarenu forsiraju Norisa.Juče je Oskar bio brži al nekim odlukama Mclarena opet je ostavljen iza.Pogotovo ona glupost pred kraj kad su pitali Oskara jel oćeš napred.Što ga to nisu pitali kad je Noris izašao ispred Maxa i izgubio pozicije od Maxa i Rasela i onda usporavao Piastrija.
Dzoni
Najzad uzbudljiva trka vredna gledanja.
:vozim:
CAT
Da li je Sainc dibio neku kaznu za izbacivanje Albona?
Reno
CAT wrote: Mon Jun 10, 2024 6:46 am
maverick wrote: Sun Jun 09, 2024 10:23 pm Иначе Мечке дефинитивно подржавају Расела...ко ономад што је мекларен цео стао на страну Сене, а проста ко шиша...
Pa.negde je i normalno da podržavaju Rasela.jer on im ostaje i treba pokazati da je on dobar vozač.Al mene Rassel sve više podseća na Botasa.Još ako dođe Kimi biće Rasel druga violina.
Ono što.mi je glupo što u Mclarenu forsiraju Norisa.Juče je Oskar bio brži al nekim odlukama Mclarena opet je ostavljen iza.Pogotovo ona glupost pred kraj kad su pitali Oskara jel oćeš napred.Što ga to nisu pitali kad je Noris izašao ispred Maxa i izgubio pozicije od Maxa i Rasela i onda usporavao Piastrija.
Pre ce biti da je Rasel kao Rosberg nego Botas.
A za Meklaren normalno da podrze Norisa jer je dosta brzi pre svega zbog cuvanja guma, Pjastri uvek pri kraju trka ostane bez guma. Ovde za 10 krugova je zavrsio 7 sekundi iz Norisa.
Adamsi13
maverick wrote: Sun Jun 09, 2024 10:22 pm
Adamsi13 wrote: Sun Jun 09, 2024 7:09 pm Да није можда фиа поново нешто пронашла код ферарија?
Ма какви..они дозвољавају да их сви уцењују и ј..у, зарад премије које добијају...до сада су требали бар 4-5 пута да напусте ту Ф1...али што би, када зарађују иако су далеко од било које титуле...само оаре их интересују
...
Делим твоје мошљење јер многе ствари се понављају у истом облику.
Post Reply