VN MEKSIKA 27.-29.10.2023.

User avatar
Rodoljub
Posts: 157
Joined: Fri Mar 25, 2022 4:09 pm
@Iceman…није да нисмо разматрали пропаст Ферарија на старту као и стратегију током трке :roll: … Шта додати када је све већ написано…једино ми мало остаје жал што Хамилтон није имао мало боље квале , а шта тек рећи за лудог Нориса …да су били на месту фераријевог двојца без кормилара можда би било мало забавније у врху ….
User avatar
apricotspree
Posts: 334
Joined: Thu Mar 10, 2022 12:27 pm
Nadam se, nadam da cemo imati zanimljivu sezonu, sledece sezone. Da ce RB krenuti sa jedno 2 desetinke prednosti i da ce vrlo brzo ostali uhvatiti prikljucak. Ako Perez ostane, ne vidim sansu za RB da uzme konstruktorsku titulu. Stavise, rece Iceman, u RBu se dosta kuva iza kulisa, natezanje Horner Helmut, razliciti planovi vlasnika RBa kojih ima vise sada i to. Sve to moze da ih poljulja za sl. sezonu, pa da dobijemo jednu sa minimum tri tima u borbi za titulu.
CAT
Posts: 351
Joined: Tue Mar 08, 2022 8:05 am
Ako Perez ostane u timu ne vidim Šta Maksa može i RB da spreči da uzmu titulu.Samo ako su ludi pa dovedu Alonsa da skida Maksu bodove e to može da ih košta titule jer Alonso ne bi sigurno bio drugi vozač i ćutao kao Perez sada .
Da Alonsu krene na početku kao Perezu pa da ga odjednom posle nema nigde, pa tu bi bilo svašta.Kukao bi Alonso na sav glas da ga sabotiraju🤣
Bistro
Posts: 103
Joined: Wed Mar 23, 2022 6:14 pm
:lol: Najbolje da dovedu Luisa u RB pa da se odmah vidi ko je najbolji u istom bolidu
User avatar
Rodoljub
Posts: 157
Joined: Fri Mar 25, 2022 4:09 pm
^^^
Немојте ме само погрешно схватити ,не мислим ништа лоше, али и даље то не би било фер и “шорка у истом болиду” јер РБ развија болид за Макса и по његовим инпутима , Чеко тј возач бр.2 је ту да се снађе , узима бодове и више се прилагођава…
User avatar
apricotspree
Posts: 334
Joined: Thu Mar 10, 2022 12:27 pm
Iskreno voleo bih da vidim Maksa u timu sa nekim jacim vozacem, neko ko ima bar jednu titulu uz svoje ime. Gasly, Albon, Perez i Rikardo nisu vozaci koji mogu da pruze pravi otpor i izazov.
Hamilton je vozio protiv Alonsa, Batona, Rozberga. Ajde Rozberg manje vise, ali je opet jaci od svih Maksovih kolega.
Da bi znali pravu Maksovu vrednost, treba ga upariti sa nekim konkurentnijim vozacem. Za njega bi bilo pozeljno da se to desi da se dokaze sa istom opremom protiv nekog ozbiljnijeg.
Bistro
Posts: 103
Joined: Wed Mar 23, 2022 6:14 pm
A ja bih voleo da vidim Maksa kakve performanse bi isporučio nasuprot timskog kolegu (al da timski kolega nije neko u rangu Sarđenta, Strola, Latifija) u nekom drugom timu koji nije RedBul, na primer uz Albona u Vilijamsu ili uz Gaslija u Alpin a pogotovo uz Landa u McLaren gde treba da se izbori za mesto vozača br.1 u timu, ovako ko god došao pored njega u RedBul on uvek u startu je privelegovaniji u ekipi, al znam da su nikakve šanse za to.
Post Reply