Dobar dan

User avatar
Frenky
Posts: 10
Joined: Mon Mar 28, 2022 1:25 pm
Krstaš wrote: Mon Apr 25, 2022 5:57 pm Pozdrav Frenky.

I dalje ulazim na Vas forum u nadi da ce proraditi! Bas je prejak bio.

Dobrodošao
Veliko hvala Krstašu. Bilo je to neko drugo vreme. Ali hvala što ste nas pratili i tad i što i dalje poštujete naš rad. Hvala
.... sudbina na kraju sve ispravi ....
Dzagodan
Posts: 34
Joined: Mon Mar 21, 2022 6:27 pm
Veliki pozdrav, Vas forum je nekada bio prava mala oaza znanja i mesto dobrog druzenja. Koliko sam stvari procitao tamo u vezi tehnike, a i ostale zanimljive tekstove, u secanju mi je i dalje jedan o poredjenju Kimija i Alonsa. A da ne govorim o ligi predvidjanja i stalnom zakasnjenju da odigram tiket pa sam morao da cimam tadasnjeg "timskog kolegu" da odigra za mene. I naravno Vasa Facebook stranica. Eh, lepa davna vremena, kao leto '77 ;)
User avatar
Frenky
Posts: 10
Joined: Mon Mar 28, 2022 1:25 pm
Dzagodan wrote: Sun May 01, 2022 10:59 am Veliki pozdrav, Vas forum je nekada bio prava mala oaza znanja i mesto dobrog druzenja. Koliko sam stvari procitao tamo u vezi tehnike, a i ostale zanimljive tekstove, u secanju mi je i dalje jedan o poredjenju Kimija i Alonsa. A da ne govorim o ligi predvidjanja i stalnom zakasnjenju da odigram tiket pa sam morao da cimam tadasnjeg "timskog kolegu" da odigra za mene. I naravno Vasa Facebook stranica. Eh, lepa davna vremena, kao leto '77 ;)
Hvala puno. Trudili smo se da prenesemo što više informacija kako o trkama i dešavanjima van staze i na njoj, tako i o tehnikalijama.
Svakako lepo smo se družili i saznali mnoge nove stvari.

Veliki pozdrav
.... sudbina na kraju sve ispravi ....
Post Reply